30 de set. 2014

FIGHTER PILLOW, DIJOUS 2 D'OCTUBRE AL CABARET ELÈCTRIC


Fighter Pillow va començar sent el projecte paral·lel de l'Eli, membre fundadora de Me And The Bees fins que el nou i petit projecte la va absorbir fins escindir-se del grup primigeni i dedicar-se plenament a Fighter Pillow. Mesos més tard, forma la banda completa i, ara, juntament amb en Rubén, en Manu i l'Alfonso es disposen a publicar i presentar el seu primer disc de nom homònim. Debut del qual fa una setmana estrenàvem un avançament i que presentaran en directe aquest mateix dissabte. Dos dies abans de poder veure'ls a l'Almo2Bar (atenció que amb l'entrada s'inclou el cd!) els tindrem al Cabaret Elèctric tocant-nos alguns dels seus hits indie rock "norantero".

Ja ho sabeu, venir és ben fàcil, només cal que envieu un correu electrònic al mail del programa: cabaretelectric@icat.cat. Si sou un dels 30 primers podreu gaudir de Fighter Pillow i també d'una copa del boníssim vi que ens brinda cada setmana Viña Zorzal. Com ja us vam dir, és molt important que sigueu puntuals. El concert comença a les 21h, com el programa, ni un segon abans, ni un segon després i seria convenient que arribéssiu una mica abans. Per entrar a la ràdio cal identificar-se i aquestes coses de la burocràcia són una mica lentes.

Per si encara no us hem fet prou ganes de venir, us deixem amb el vídeo del concert d'Esperit! del passat 18 de setembre. Va ser la bomba, escolteu-lo i ho comprovareu!

Fotografia de portada: Alexis Nolla
Text: Lluís Huedo
Correcció: Pol Camprubí