15 de set. 2014

ESPERIT!, DIJOUS 18 DE SETEMBRE AL CABARET ELÈCTRICEsperit! és el projecte més personal del Mau Boada, també membre de Les Aus i abans d'això de Zeidun, entre moltes altres bandes. Tan personal que s'ho fa tot ell. I quan diem tot, és absolutament tot. És un home orquestra modern que amb un somriure a la boca i unes quantes eines per autogravar-se viatja per tots els estils que us pugueu imaginar. Des del folk al funk, passant per la psicodèlia més boja i aturant-se una estona en l'electrònica.

Aquest proper 18 de setembre ens oferirà un dels seus hipnòtics concerts a l'estudi del Cabaret Elèctric (av. Diagonal, 614). Ja ho sabeu, venir és ben fàcil, només cal que envieu un correu electrònic al mail del programa: cabaretelectric@icat.cat. Si sou un dels 30 primers podreu gaudir d'Esperit! i també d'una copa del boníssim vi que ens brinda cada setmana Viña Zorzal. Com ja us vam dir, és molt important que sigueu puntuals. El concert comença a les 21h, com el programa, ni un segon abans, ni un segon després i seria convenient que arribéssiu una mica abans. Per entrar a la ràdio cal identificar-se i aquestes coses de la burocràcia són una mica lentes.

Per si encara no us hem fet prou ganes de venir, us deixem amb el podcast, el vídeo (del Lluís Huedo) i les fotos (de la Lydia Cazorla) del concert de MUJERES del passat 4 de setembre. Va ser la bomba, escolteu-lo i ho comprovareu!Fotografia de portada: Alexis Nolla
Text: Muntsa Casas
Correcció: Pol Camprubí