24 de jul. 2014

GUIA DE FESTIVALS D'ESTIU 2014: AGOST


Molts buscareu el festival perfecte. Un que sigui com viure en un espot d'Estrella Damm. Recordar-vos que l'alcohol fa dir i fer estupideses i que l'endemà dóna ressaca. Que no vius en un anunci. Això sí, t'ho pots passar millor que un slow motion de noies en biquini somrient amb una posta de sol de fons: pots viure qualsevol dels festivals d'aquest agost que destaquem. Potser no hi ha tantes noies de plàstic per metre quadrat, potser no hi ha tants nois amb somriures perfectes, però són més interessants.

Aquesta n'és la guia resumida, cada nom de festival és un hiperlink que et durà al que hem dit de la present edició de cadascun dels festivals.L'Estrany de Banyoles, 1 i 2 d'agost, Banyoles.
Sobre el festival: 6a edició, concerts en barca, electrònica fins a sortir el sol, tallers per a nens, quasi tot gratuït, o si no, preus populars.
Grups destacats: Desert, Wooky & Videocratz, Ikonika.Púbol en un núvol, 2 d'agost, Púbol (Baix Empordà)
Sobre el festival: s'autodenomina "Primer festival realista", és de música i gastronomia, Púbol és un poble realment bonic.
Grups destacats: Ocellot, Puput, vàlius.Sant Feliu Fest, del 14 al 17 d'agost, Sant Feliu de Guíxols
Sobre el festival: 15a edició, un retorn als orígens, grups d'ahir i de sempre ens portaran a escassos metres de la platja ganxona el millor del festival. Aquest és l'exemple de festival en el qual tots s'emmirallen.
Grups destacats: The Van Pelt, Za, Aina, Èric Fuentes, Shanty Rd., Biscuit, Fp.Festigàbal, 17, 18 i 19 d'agost, Plaça Rovira, Gràcia, Barcelona
Sobre el festival: es fa durant la Festa Major de Gràcia, és gratis, l'organitza l'Heliogàbal, la plaça i els carrers estan guarnits, hi ha molts guiris.
Grups destacats: Pony Bravo, El Petit de Cal Eril, The Van Pelt.Fotografia de portada: estem deconstruint
Text: Lluís Huedo
Correcció: Marta C.