10 de jul. 2014

EL SANT FELIU FEST ES REPLEGA EN SI


Els de l'Atzavara celebren els 20 anys del festi, o el que és el mateix, la quinzena edició. Ràpid es veu que no l'han pogut celebrar cada any. No és fàcil. Com tampoc ho són els temps que corren. Després de diferents localitzacions amb més o menys encert i amb més o menys envergadura, aquest any tornen als orígens, i no ho diem només per les tornades sobre l'escenari, sinó que perquè aquest any jugarem a casa, a la seu de l'Atzavara, com als inicis quan la seu era aquella altra.
Ah, que ja tenim el cartell, l'ordre per dies i les entrades anticipades, i sense comissions.


Les primeres edicions del festival es van dur a terme a la mateixa sala, no a l'actual, ni a l'anterior, ni a cap d'aquelles que van usar temporalment, i que fins i tot els va dur fora de la població, parlem de la primera i original, la més hardcore de totes. Aquest any es deixen d'especular, es deixen de jugar a ser un festival gran, es deixen de treure pit i tornen al que sempre han sigut i pel qual tant els estimem. Jugar bé. Net. Amb predominança d'amor per sobre de tot. Aquest any juguem al pati de la sala TZVR.

Aquest és el cartell de l'edició d'enguany que, a falta de confirmar-se que és definitiu, tot apunta que ho sigui. Veient que dissabte hi ha sis bandes i que divendres n'hi ha 5, tot podria ser que en faltés una altra i així igualar la quantitat de cada un dels dos dies grossos del festival.

Ull, però, amb els dos dies adjacents, que són de traca i mocador.


Dijous 14 d'agost

Impúdics
13th Magic Skull
Los Bad Mongos


Divendres 15 d'agost

FP
Hurricäde
Èric Fuentes
Minor Empires
Aina


Dissabte 16 d'agost

Virtual Noise
KLS
Giganto
Black Islands
Biscuit
Za!


Diumenge 17 d'agost

Pitt Marvel
IEPI
Shanty RD.
The Van Pelt


Atents als highlights del festival, no us podeu perdre per res del món: 13th Magic Skull, que no us vull definir perquè si us dic rock surf i instrumental us vindrà una cosa errònia al cap quan en realitat ho gaudireu de valent; Los Bad Mongos, perquè el punk rock no passa de moda i els retorns sonats com aquest ens alegren a tots els que comencem a tenir una edat; IEPI, ja ho portem dient fa temps, molt math, molt críptics, molt festius i de Banyoles; Shanty RD, segurament el grup que més il·lusió em fa de veure, poder tornar a veure el grup d'en Wences de Nueva en directe em fa treure un somriure automàtic. Del divendres, em costa ressaltar-ne cap per sobre la resta, torneu a mirar-vos el cartell, joder, FP al festi, ja era hora! Hòstia puta, qui dubtava d'Hurricäde amb aquest brutal disc? El de l'Èric Fuentes no sé si dir-li retorn o primer concert -per fi- amb el seu triple àlbum Barcelona, emoció per veure com ho porta al directe amb tants col·laboradors com necessita. I Aina, no ho sé. Cal dir res més? A-I-N-A
I dissabte, atents, que a part dels solvents, engrescadors i atractius Za! o els indestructibles Biscuit, hi ha perles amagades, però, sabeu què, veniu i descobriu-les.

Podeu comprar les anticipides des de ja des d'aquest enllaç, la més cara és a 15€, i hi ha abonament de 30 que vindria a ser un "paga pels dos dies principals i t'enduus els altres dos gratuïts". Poca broma. Per si fos poc, aquest any torna la mega-súper-acampada. I de franc, sense necessitat de comprar l'abonament, de franc. Això sí, com sempre: molt DiY.Fotografia de portada: Arxiu
Text: Lluís Huedo
Correcció: Montse V.