12 de juny 2014

RECOMANACIÓ DIRECTA #28


Trade + Emmanuel + Angel Molina
Razz 2, dijous 12 de juny

Potser pel nom de Trade no us ve res al cap. Si us dic que és el nou grup de l'Anthony Child i el Jamie Roberts, segurament tampoc us aporta gaire. Trade és la unió de Surgeon, autèntic mestre del techno de Birmingham, i Blawan, l'alumne avantatjat i fidel seguidor del mestre. Un té quaranta-i-escaig anys, l’altre, vint-i-pocs, i el seu primer EP plegats promet una nit vibrant. És la primera vegada que punxaran com a duo a l'Estat espanyol.

Kode9 + DJ Spinn& Taso + Scratcha DVA + Cooly G + Ikonika
Be Cool, dissabte 14 de juny

Aquest dissabte mentre el Sónar bull a la Fira 2 de L'Hospitalet, el Be Cool acollirà una nit dedicada al potent segell anglès Hyperdub, no gaire diferent de la que vam veure fa uns mesos al festival Mutek. Allà Kode9, cap del segell, es va mostrar incontestable amb el seu túrmix de ritmes globals amb predominança dels sons de baix i del ghetto. L'atractiu especial de la festa d'aquest dissabte és la presència del footworker de Chicago DJ Spinn, que havia de venir acompanyat del gran DJ Rashad, que va morir fa unes setmanes. Esperem que l'homenatge estigui a l'altura.


Kenny Larkin + Carl Craig + Derrick May + Octave One...
Bloc, diumenge 15 de juny

Oportunitat única per veure junts alguns dels noms més importants del techno de Detroit. Ja tenen una edat, però dubtem que se'ls hagi oblidat com fer ballar el personal. Que sonin les sirenes...


Fotografia de portada: Arxiu
Text: Marc Balfagón
Correcció: Montse V.