18 de juny 2014

ESTRENA EN EXCLUSIVA DE LA NOVA PROMO DEL LEMON DAY


Que lo del Lemon Day és de traca i mocador ja ho sabíem, però aquest any s'han superat. I no tan sols pel cartell, que és esparverador per un festival gratuït. Més esparverador és que cada any aconsegueixin fer un cartell tan exitant i potent. Aquest any s'han superat perquè, a més,  n'han fet tres promos en vídeo tan magnífiques que ens atrevim a dir que no hi ha cap altre festival en tot el país amb vídeos millors. Avui estrenem la tercera i darrera promo del Lemon Day.

Comencem a quedar-nos escassos d'adjectius per parlar del festival. Els adjectius negatius, els tenim per estrenar, però els positius, comencen a ser reiteratius i no prou positius. Enguany el festival que es durà a terme al parc de la font cuitora, com cada any, se celebrarà el dia 5 de juliol a partir de les 19 h. Del cartell, que costa destacar-ne cap grup per sobre de la resta, podríem citar els herois de St. Feliu de Guíxols, els No More Lies, els abruptes Picore de Saragossa, el guitarrista més acústicament eixelebrat Negro de València, o l'ex-A Room With A View Isasa de Madrid, però si només destaquéssim aquests, ens estaríem deixant bandasses com Alberto Montero, Eh! o Desert. I encara no els hem dit tots. Però no ens farem repetitius, quan vàrem estrenar el cartell d'enguany (per cert, també en exclusiva), ja comentàvem la jugada, així que remeteu-vos a aquí per seguir salivant amb el que ens depararà el Lemon Day, perquè avui venim a parlar de vídeos.

És més que probable que ja hàgiu vist algun vídeo promocional del Lemon Day o altre. Els impactants, sorprenents i excel·lents vídeos que factura l'organització, l’Associació d’amics del rock’n’roll i una mica de pop de Capellades, són carn per a les nostres retines, tan potents que no cal tirar de google per recordar els de les últimes edicions, des d'un tribut a en Leslie Nilsen a una campanya per dóna una orella o la llimona arqueològica de l'edició del 2011.

Això recau en la frescor i agosarament dels realitzadors. I aquest any no només no han defraudat sinó que se n'han tret tres de sota la màniga. Enguany la campanya tracta de promocionar el menjar que el dia 5 podrem trobar al festival, i si ja hem pogut veure la mítica botifarra i la música tradicional catalana, l'estupendu cuscús amb els hitets de sempre, és el torn de la clàssica amanida de pasta amb "canelita de la buena".
Un sabor espectacular que cada juliol podràs gaudir a Capellades.I amb aquest plat ja tenim el menú complet.

On no trobarem aquests plats serà al concert de presentació que es farà a l'Heliogàbal de Barcelona dijous que ve, el 28, a les 22 h amb l'actuació de Miquel Serra i els discos de Dj Balfa.Fotografia de portada: Arxiu
Text: Lluís Huedo
Correcció: Marta C.