4 de juny 2014

DËNVER, SVPER I EXTRAPERLO (DJ SET) A LA FESTA CANADÁ


La sala Nueva Época és especial. És un lloc d'aquells que un dia van ser alguna cosa i ara s'hi respira un ambient decadent encantador. La gent de Canadá ho sap i per això han decidit celebrar-hi regularment les seves festes. Aquest dijous hi programen els xilens Dënver, els Svper (abans anomenats Pegasvs) i per acabar la festa, Extraperlo Dj set posaran música fins entrada la matinada.

Dënver van tocar la setmana passada al Primavera Sound, però com que han allargat la seva estada a Barcelona Canadá teniu l'oportunitat de tornar a veure'ls o fer-ho per primer cop a la sala Nueva Época. Aquest duet xilè ja té 3 discos a l'esquena i són un dels referents del pop al seu país. Pura llum i melodies electròniques dolces i enganxifoses en el millor sentit de la paraula. Nosaltres els vam veure ja fa anys al Razz, quan presentaven Música, gramática, gimnasia, el seu segon treball, i us podem assegurar que són absolutament vibrants i "Los Adolescentes", un autèntic himne.

Svper estan preparant el seu segon disc i seran els encarregats d'obrir la festa. També van portar els seus sintetitzadors i el seu krautrock al Primavera Sound passat. Si no els vau veure, aquí teniu una segona oportunitat, aprofiteu-la, perquè molt sovint la vida no és tan generosa. Extraperlo Dj set seran la traca final i posaran hits fins ben entrada la matinada, fins que vulgueu anar a dormir.

Fotografia de portada: Canadá
Text: Montse Casas
Correcció: Marta C.