14 de maig 2014

LEMON DAY 2014, EL CARTELL COMPLET EN EXCLUSIVA


El parc de la Font Cuitora ja té una placa als nostres cors. L'emplaçament que acull el Lemon Day rep any rere any un dels cartells més cuidats, i a sobre l'ambient és tan poc especial que el fa especial. Aquest any, com no, torna a tenir un cartell de luxe i molt gratuït.

Via Facebook han anat confirmant els primers noms però no és fins avui i en aquesta santa casa que no es revela el cartell complet.

Tot i que ja ens tenen acostumats a una alta qualitat amb el cartell, els anys semblen que no passen i enguany tornen a estar a l'altura dels anteriors. El total de deu grups del cartell està format pel valencià més inclassificable, Negro, els aragonesos de post i millor directe, Picore, en Conrado Isasa, ex d'A Room With A View, els solvents ganxons No More Lies, els estranys Desert, els autòctons trencapistes Crocanti, els bilbaïns atemporals (per no pertànyer a cap època) We Love Dolce Vita, els hipnòtics i cinematogràfics Eh! i els també auctòctons Dos Piedras, doblement stoner. Tot el 5 de juliol i amb entrada lliure.

Per si fos poc, a la festa de presentació que es durà a terme a l'Heliogàbal de Barcelona el 26 de juny hi tocaran els Miquel Serra amb el seu pop lisèrgic.Fotografia de portada: Arxiu
Text: Lluís Huedo
Correcció: Montse V.