12 de maig 2014

ESMOLAT ROCK


Fa una setmana vaig sorprendre'm de trobar un festival de cartell curiós, amb mig cartell encantador, que m'arrencaven ganes de cantar-ho tot, i mig cartell dels quals quasi no havia llegit mai el nom dels integrants. Un festival que es fa passat St. Cugat, passat Terrassa, a Matadepera. En aquest festival d'entrada lliure hi podem trobar Esperit!, Autodestrucció, L'Hereu Escampa, el Dofí Malalt i fins a 11 grups que actuaran el 7 de juny durant 12 hores al "petit festival natural" com diuen ells.

El primer que vaig pensar en veure el cartell va ser "hòstia, algú ha tornat a ajuntar el Dofí Malalt i en Roger Pelàez!". Aquest va ser el cartell del nostre passat concert de celebració del 5è Aniversari de GN i a priori ens semblava una conjunció arriscada en què es podien treure els ulls uns als altres o acabar brindant amb gerres de cervesa abraçats. Va sortir tot perfecte i ens alegrem enormement de veure que hi ha més gent amb la temprança suficient per fer cartells com aquest del dia 7 de juny, i més si és d'entrada gratuïta.

El lloc de trobada és el parc Pep Ventura, parc de Matadepera en honor al compositor de sardana i cobla. Què més es pot demanar?

El cartell complet de l'Esmolat Rock és: L'hereu Escampa, Esperit!, Dofí Malalt, Roger Pelàez canta Sau, Autodestrucció, Opatov, Les Dents Afilades, Alex Monterov, K-Soviet i Rose and the Others.Minipunt per als que trobin el grup del cartell que organitza el festival.
Efectivament l'Esmolat Rock el fan la gent del grup Les Dents Afilades, un grup a mig camí entre Tomeu Penya i en Lemmy de Motorhead.

Fotografia de portada: Arxiu
Text: Lluís Huedo
Correcció: Montse V.