29 de maig 2014

'CROWFUNDING' PER AL SALT AL PAPER DE SHOOK DOWN


Els companys de Shook Down des de 2011 que estan al peu del canó publicant diàriament sobre la música i la cultura que més els agrada. Porten molt de temps pensant-ho i finalment han decidit llençar-se a la piscina i publicar en paper. Ho faran amb ni més ni menys que amb una revista de 144 pàgines que serà finançada a través d'un crowfunding a Verkami que tindrà com a eix central el moviment riot grrrl. A més a més, cada número de la revista anirà acompanyat d'una casset publicada per Shook Down Records, en aquesta primera edició, els lectors podran escollir entre Histerismos de Supergrupo 2 o Hannibal Remixed d'Anímic.

Podem dir que, per la seva extensió, Shook Down Underzine #01 serà quasi un objecte de col·leccionista. Les seves 144 planes se centraran en un monogràfic sobre el moviment riot grrrl i la influència que va tenir-hi Kathleen Hanna, protagonista del documental The Punk Singer. També inclouran diverses entrevistes a projectes consolidats com Aries o Mujeres i a d'altres encara no tant però en plena efervescència com Demmy Sober, Visceral Eyes o Deers, a més de reportatges als responsables d'iniciatives tan interessants com Hi Jauh-USB o Boston Pizza.

Com que el primer número serà pilot, no portarà publicitat de cap tipus i per això han decidit finançar-lo amb un crowfunding a través de la plataforma Verkami. Teniu fins al dia 21 de juny per participar-hi, però afanyeu-vos, perquè gairebé tenen la totalitat del que necessiten! Ens toca desitjar-los molta sort en aquesta aventura en paper però, tenint en compte que amb poc més de dues setmanes han aconseguit tot el que han aconseguit, ens sembla que no els fa falta. Endavant, valents!

Fotografia de portada: Shook Down
Text: Montse Casas
Correcció: Marta C.