7 de maig 2014

30 MINUTS MUSICALS AMB MONGOLIA"Mongolia no es una revista; es un país" Així comencen els 10 manaments que defineixen la Revista Mongolia i segueixen amb un manifest en pro de la incredulitat i amb un posicionament polític clarament esquerrà, ateu i antimonàrquic. A can Mongolia practiquen el noble art de la sàtira i, com és sabut, el sentit de l'humor en aquest Estat és un bé escàs i els tabús, nombrosos. Durant els seus dos anys de vida, Mongolia ha tingut problemes amb la revista ¡Hola! per imitar el seu disseny amb una foto on apareixia la infanta Cristina entre reixes i per anunciar la mort de Rajoy a la seva portada. De fet, tots els seus números són profundament irreverents i en una Mongolia normal haurien de ser també absolutament sans. En fi, ens agrada ser utòpics. En el número d'aquest mes Mongolia també té un desig impossible, que Adolfo Suárez guanyi les eleccions europees, i ells no escatimen en promoció. Per això, ens han preparat uns 30 minuts musicals que podrien ser la banda sonora d'aquesta campanya electoral esbojarrada.

* Per cert, aquest dijous Darío Adanti i Edu Galán, responsables de Mongolia, seran al festival Primera Persona del CCCB.

30 min de canciones para pedir que votes a Suárez para Europa

Us deixem a continuació el playlist complet, ja que hits com l'himne de CDS i l'himne d'UCD no apareixen a Spotify però sí a Youtube.

Himno CDS

Rock de Europa - Morís
See That My Grave Is Kept Clean - Dream Syndicate
Substitute - Los Ramones
Ghost On The Highway - The Gun Clun
Europa ha muerto - Ilegales
Tombstone Blues - Bob Dylan
Himno UCD
Europe's Living a Celebration - Rosa López


Fotografia de portada: Mongolia
Text: Muntsa Casas
Correcció: Marta C.