9 d’abr. 2014

UN CAPÍTOL DE 'SIMULACIONS DE VIDA'


S'acosta St. Jordi i en breu haureu de suggerir un llibre, si no voleu el falcataules de torn. O us tocarà regalar-ne un i us toca l'exigent tasca de trobar l'escollit. Us ho posarem una mica més fàcil. L'editorial Les Males Herbes us regala un capítol de Simulacions de vida, de la novel·la d'Enric Herce, un thriller de ciència-ficció, situada en un futur proper de tall sociològic i psicològic, que us podeu descarregar a continuació.
És complicat decidir-se amb un sol capítol, com també és complicat ressenyar un llibre amb un sol capítol llegit; però, quan tingueu la mel als llavis i recordeu la bona vista que tenen els de Les Males Herbes editant aquesta selecció de llibres que porten fins a la data, de ben segur que projectareu el mateix que jo. Aquest llibre les promet felices, les promet entretingudes, les promet fascinadores.
Si de per si un thriller té la capacitat d'enganxar i atraure l'atenció pàgina rere pàgina i la ciència-ficció la bondat de fer-nos volar per territoris, esperem a descobrir-les en un context tan estrany: Internet, terrorisme, experimentació genètica i virtualització de la vida quotidiana.

Descobriu-ho vosaltres mateixos al capítol avançament (que no el primer del llibre), descarregant-vos-el aquí.Fotografia de portada: Arxiu
Text: Lluís Huedo
Correcció: Montse V.