25 d’abr. 2014

RECOMANACIÓ DIRECTA #28

Jo també estava al Parlament! Amb Za! + Los Radiofórmula + Sot
Can Batlló, 26 d'abril

No tinc per costum recomanar concerts en els quals participi de manera activa, però crec que aquesta excepció val la pena. Aquest dissabte se celebra un concert solidari amb els encausats de l'Aturem el Parlament, una acció de desobediència civil contra els pressupostos més antisocials dels últims anys. El lloc escollit és Can Batlló (al barri de la Bordeta), tot un referent de la recuperació ciutadana d'espais públics, i els grups que hi participaran són Za!, La Radiofórmua (Joan Colomo i la seva banda fent versions de cançons populars i populistes), Sot i Sr. Galleta Pinchadiscos. Do the right thing!

Fanfare Ciocarlia
Sala Apolo, 26 d'abril

És sabut que a l’Europa occidental i blanca fem que toquem, ballem i gaudim la música, però en realitat, estem a mil anys llum del que fan els gitanos, ja siguin els nostres o els de l'est del continent. Els romanesos Fanfare Ciocarlia són dels que per menys de tres hores no s'hi posen, dels que els casoris els duren una setmana com a mínim. El seu frenètic ritme balcànic podria fer ballar la conga a la més ensopida reunió del secretariat del PSC.

Recomanació Indirecta

Bart Davenport
La 2, 3 de maig

En Bart Davenport seria el més similar a un trobador del segle XXI. Un d'aquests que observa amb deteniment on va a tocar i fa que cada concert sigui diferent i especial.

Fotografia de portada: Encausades Parlament
Text: Marc Balfagón
Correcció: Montse Venrell