4 d’abr. 2014

AMAZON VOL ENTRAR A CASA TEVA... PER LA TELEDesprés d'haver iniciat al món en la lectura amb llibres electrònics, intentar innovar en el terreny de la logística i, inclús, intentant crear les comandes predictives, no contents amb tot això, Amazon ha decidit que també vol ficar cullerada al món de la televisió en streaming amb el seu nou producte: Fire TV. Si vols saber més de que va tot això et donem una mica més d'informació després de l'hipersalt.


Amazon és també d'aquelles empreses que no pot parar quieta. És un dels més grans portals i pioner de la venta per internet (si no el més gran), que també va portar el llibre electrònic a tothom gràcies al seu Kindle (amb preus molt assequibles des de la seva creació), els tablets i telèfons mòbils de baix cost (amb el Kindle Fire i altres futurs productes amb els que treballen), i fa poc han anunciat projectes tan innovadors com els enviaments mitjançant drons o les comandes per predicció (per endivinació) de compra.
Però com si no fos poca cosa, la nova aventura d'en Jeff Bezos, l'amo de l'empresa, és endinsar-se en el món de la televisió per internet (en streaming). Però no com a canal, sinó com a plataforma. El passat dimecres, Amazon va presentar el seu nou Fire TV, un aparell que pretén fer la competència tant a l'Apple TV com al Chromecast de Google.


Perquè tots tenim una tele així de gran a casa, oi?

Control per veu, sortida de so d'alta definició, molta més memòria RAM o els seus quatre nuclis de processador són les principals diferències amb els seus competidors dins del sector, o la possibilitat de poder jugar a jocs, molts de manera gratuïta i especialment dissenyats per aquesta plataforma i que arribaran ben aviat (segons la mateixa empresa) a ser més de mil, i que es podran jugar amb un comandament especial.


Fotografia de portada: Amazon.com
Text: Christian Peña
Correcció: Pendent