2 d’abr. 2014

4 ENTRADES GRATIS PEL RONDA


Ja tenim un altre Ronda al davant. Com varen anunciar, un per trimestre, exceptuant l'estiu, quan ja hi ha el Festigàbal. Aquesta primavera se celebrarà els dies 10, 11, 12 i 13 d'abril als Lluïsos de Gràcia, a l'Heliogàbal, el KGB i el CAT. I entre els grups destacats hi podem trobar Wau i los Arrrghs!!!, Renaldo & Clara, Aries i Lidia Damunt. Nosaltres regalem 4 entrades individuals per veure les dues últimes al CAT.

Després de dues Ronda meravelloses jugant a ser el passacarrers de Gràcia, tornem a trobar altes i baixes en les sales que participaran aquest any a la gimcana. La principal novetat és la desaparició de La Fontana i l'addició dels Lluïsos de Gràcia i la mítica discoteca KGB.

El cicle de concerts organitzat per l'Heliogàbal ens porta les fresques novetats de Jaime L. Pantaleón (12Twelve, Atleta, etc.) amb el seu nou projecte, els ingovernables Wau y los ARRRGHS!!!, que tan bones nits han donat a Barcelona. També hi trobarem The Saurs, un dels grups que més corren pel boca-orella de Barcelona; els Renaldo & Clara, una de les veus més aparentment dòcils del pop, que presenta disc, així com la que també està d'estrena, la madrilenya Aries, que tocarà juntament amb Lidia Damunt, que també presenta una col·lecció de versions que van de Lola Flores a Julieta Venegas; el trio barceloní Los Locos del Oeste, que semblen portats directament d'una època anterior al rock-and-roll, i una de Les Nits del Caballo, on la improvisació de membres es va succeint.Trobareu pocs cartells tan eclèctics, ben quadrats i amb tant alt percentatge femení. Desconeixent si aquestes dues qualitats han estat buscades expressament, un només pot treure's el barret i admirar com conjuguen les músiques del pre rock de Los Locos del Oeste amb el rock més descarat de Wau y los Arrrghs!!, passant per les versions de Rocío Jurado de la Lidia Damunt o la improvisació de Les Nits del Caballo, que, ull, serà amb en Miguel Noguera i en Daniel Descabello.
Una sort de concerts a Gràcia.

Al seu web teniu tots els concerts, horaris, preus, sales i anticipades.

Una de les nits grosses serà la del dissabte 12 al CAT, on es podrà veure a Aries i Lidia Damunt i per les quals tenim 4 entrades individuals a sortejar entre els que ens digueu quin és el concert que més heu gaudit dels dos Ronda anteriors.
Escriviu la vostra resposta a som@gentnormal.com amb l'assumpte CONCURS RONDA.

Teniu temps per participar fins al dijous 10, inici del Ronda, a les 16h.

Ànims i sort!


Fotografia de portada: Arxiu
Text: Lluís Huedo
Correcció:Joanaina Font