31 de març 2014

REGALEM DOS PACKS VIP PER A L'ALOUD FEST


Divendres publicàvem un post on ens desfèiem en elogis cap al segell i el festival Aloud, i abans que ells llegissin el text vam acordar inventar-nos un pack VIP per regalar a dues persones perquè gaudeixin millor que ningú els tres dies de música eminentment instrumental. No, no és veure els concerts des d'una zona privilegiada amb accés restringit, és molt millor: menjar, beure i discos.

Escrivint-nos amb Aloud els comentava de no regalar entrades. Jo en ment tenia la gent de The Rincón Pío Sound, de Don Benito (Extremadura) que havia comprat una entrada amb els diners de la seva butxaca per regalar-li a un menor de 23 anys i en Sergio ja m'afirmava que a diversos llocs en regalaven. Tant de bo poguéssim comprar-ne una nosaltres i poder-la regalar.

Això ha de ser un regal per als que els agrada el festival, per aquells que es deixen la poca pasta que tenen per apostar per un esdeveniment com aquest. Que sigui un premi per als fidels.

Així que ens hem inventat un pack VIP estil GN i Aloud: un entrepà i cervesa per dia i un disc de cada un dels grups Aloud que hi tocaran, IEPI i Exxasens.
Sí, sí. Perquè pugueu gaudir dels concerts sense preocupar-vos de res més que per sortir a fumar. Per a facilitat i promocionar la felicitat dels afortunats.

Per concursar no és imprescindible tenir l'abonament, en cas que tinguis l'entrada per a un dels dies, el premi serà dels dos discos i de l'entrepà i cervesa pel dia que hi vagis.

Per aspirar al premi només has d'escriure a som@gentnormal.com responent a aquesta senzilla pregunta: quin és l'únic grup no europeu que tocarà al festival?

Podeu participar fins al mateix dia d'inici del festival, el dijous 3 d'abril, a les 16 h. De tal manera que els que encara no tingueu l'abonament o entrada per a un dels dies pugueu participar-hi.


Recordeu que encara hi ha abonaments a 45 € i entrades que van dels 17 als 20 € segons el dia, i que venen entrades anticipades al web del festival


El dijous 3 d'abril, 19 h @ La [2]:

Maybeshewill
Exxasens
Audiolepsia


El divendres 4 d'abril, 19 h @ La [2]:

That Fucking Tank
Vessels
Fura
IEPI
The Physics Hous Band
A Shelter In The Desert


El dissabte 5 d'abril, 19 h @ La [2]:

Unicornibot
Jardin de la Croix
Kokomo
Minor Empires
Umberto
El ParamoFotografia de portada: Arxiu
Text: Lluís Huedo
Correcció: Marta C.