3 de març 2014

L'H-TITUD ARA ÉS ACTITUD FEST. EL CARTELL DEL 2014


Si un dels skin heads més coneguts va canviar el seu nom i no va passar res, de Mr. Proper a Don Limpio, el fins ara  conegut H-Titud Fest passa a dir-se Actitud Fest sense canviar ni una gota del detergent amb el qual tallen l'speed. Aquest 17, 18 i 19 de juliol tornarem a gaudir del festival de Vidreres que ja ens ha descobert part del seu cartell, en el qual podem trobar noms com Ohios, Please Wait, Cuello, Xmilk, No More Lies i la sorpresa, la mítica banda de punk rock The Adolescents

No tornarem a explicar els motius extramusicals que tant ens agraden de l'Actitud Fest, si algú hi està interessat que vagi al final d'aquest post i cliqui l'etiqueta de l'H-Titud, però sí que hem de donar èmfasi en aquesta continuïtat que es dóna per suposada però que cada any s'ha de lluitar i guanyar. Crear un festival un primer any és relativament fàcil perquè la comunió d'esforços és factible i l'energia supera el 100%, però dur ja totes aquestes cinc edicions i seguir dins els cabals sense perdre una gota de força i entusiasme, i aconseguir un cartell tan fresc i contundent com el primer dia no és pas fàcil.

El cartell marcat pel seu caire contundent presenta bandes com els joveníssim Ohios, de la plana de Vic, que amb el seu indie noranter acaben de publicar el seu LP debut; o tornar a fer pujar als escenaris a Syberia després de la seva aturada per problemes mèdics; o fer pujar de València els Cuello quan ja sembla que juguen a les lligues grans; per no esmentar la sorpresa de veure Xmilk, la mítica formació barcelonina, de nou a la carretera; o els invencibles No More Lies i els seus pupils Please Wait, o els incorregibles Zombi Pujol, abanderats de l'escena de La Roca. La sorpresa d'àmbit internacional ve a càrrec dels anglesos TV Smith & The Bored Teenagers play The Adverts i dels clàssics nord-americans The Adolescents, que donaran una càtedra de punk rock en directe.

Aquí teniu tot el cartell confirmat a dia d'avui:

Dijous:

Anchord
Ohios
Cuzin

Divendres:

Syberia
Please Wait
Zhephyr Lake
Trono de Sangre
Cuello
Xmilk
Estricalla
Cloroxboy dj

Dissabte:

Calido Home
Col·lapse
Violets
No more lies
The Adolescents (EUA)
TV Smith & The Bored Teenagers play The Adverts (Regne Unit)
Zombi Pujol
Interlude
Ayuken djs

Fotografia de portada: Arxiu
Text: Lluís Huedo
Correcció: Montse V.