13 de març 2014

2n ANIVERSARI 40PUTES


Els nostres germans puteros celebren el seu segon aniversari. Nosaltres celebrarem el nostre cinquè, així que els hauríem d'anomenar "germans petits", però cada cop que ens els trobem a alguna biblioteca ens donen una lliçó de vida com només els grans saben fer. Aquest divendres la lliçó serà contundent: un porró de concerts, un sopar popular i un grapat d'artistes amics. I tot gratis.

Sa Possessió és un dels indrets més agraïts de Palma, no només per les característiques físiques del lloc, que també, sinó per ser el contenidor de tinglados com aquest, el segon aniversari de 40Putes. Si hi aneu, a més de viure una jornada esplèndida plena d'activitats ludicofestives (un grapat d'artistes pintaran sobre una sèrie de peces amb forma de porc. Aquestes peces seran després escorxades i sortejades entre el públic), podreu veure què polles fan el grup anomenat La Abeja Maya, su hijo bastardo y la denostada imagen de su amigo Willi. De veritat que us ho voleu perdre?Aquí l'ordre del dia:

21h:
Sopar popular amb Rosemary's Kitchen amb ambientació musical i vinatxo.

ESCORXADOR 40PUTES:
Un grapat d'artistes amics (Soma, Pato Conde, NegroTinto, Tià Mas, Ezequiel Cánovas, 1984r i més...) pintaran sobre una sèrie de peces amb forma de porc. Aquestes peces seran després ESCORXADES i sortejades entre el públic. Llom o xuia?

+++ CONCERTS +++

Pati:
PISTOLA
MANFEL
MISERY STRINGS
THE WHEELS
ORQUÍDEA
TRALLERY
LA ABEJA MAYA SU HIJO BASTARDO Y LAS DENOSTADA IMAGEN DE SU AMIGO WILLI

Sala:
MC4 (DEFLED + MANTOSHIT + EMEA + SYNTECK)Fotografia de portada: Arxiu
Text: Lluís Huedo
Correcció: Marta C.