14 de febr. 2014

RECOMANACIÓ DIRECTA #24


Shifted
16 de febrer, Insert
Shifted és un altre exemple del bon moment del techno actual, especialment l'anglès. Un DJ hàbil, que sap colar-se entre línies. Capaç de funcionar a la pista de ball amb ritmes industrials de pols hipnòtic i d'entregar discos d'exploració ambiental i techno en blanc i negre tan potents com Crossed Paths (2012). Si tens curiositat per veure'l, aquesta vegada no podràs al·legar que no t'agrada la nit: l'anglès punxarà diumenge a la tarda a Insert, una nova proposta per gaudir de la música electrònica a Barcelona, que les pròximes setmanes portarà a la ciutat artistes de nivell com Drumcell, Exium o James Ruskin. La millor alternativa al Carrusel Deportivo.Bill Callahan
26 de febrer, Barts

En aquesta secció no acostumen a sortir cantants com Bill Callahan. És un músic que encaixa 100% amb el perfil d'artista blanc per a “joves” de 30 o 40 anys que la majoria de revistes, marques o festivals busquen constantment i, per tant, publiciten, anuncien i porten a tocar constantment. És per això que intento que no apareguin gaire a Recomanació Directa. Però, en el cas de Bill Callahan crec que tot això ens ho podem saltar: el tio és refotudament bo i porta molts anys sense treure un disc que no sigui collonut.

Shy FX ft Stamina MC
20 de febrer, The Bus (Razz)

Si fas un hit com “Original Nuttah”, encara que, d'això, en faci quasi 20 anys, mereixes estar perpètuament a les agendes de concerts.

Fotografia de portada: Arxiu
Text: Marc Balfagón
Correcció: Montse V.