17 de febr. 2014

FESTA D'ANIVERSARI D'INDIAN RUNNERS A LA 2


Què us penseu, que això és una altra notícia d'històries que munten els nostres amics i que a continuació us vendrem la moto per què hi aneu? Doncs sí, és així. Els Indian Runners són uns col·legues nostres que fan discos i organitzen una bona jarana, i no cal dir que nosaltres ens hi afegim. Ningú sap d'on van sortir però en qüestió de dos anys en Ruben i l'Oleguer –membres fundadors d'Indian Runners– ja maneguen un considerable catàleg de referències, on es troben alguns dels nostres grups favorits del país. I això, amics meus, s'ha de celebrar com déu mana, és a dir, amb una festa amb totes les de la llei i algunes de les bandes que militen al segell. Serà el proper 7 de març a La [2] del Nitsa, a partir de les 20 h del vespre. Aviat, sí, perquè toquen quatre grups, cadascun amb bastantes coses a ensenyar: La Brigada, que ja tenen cançons noves i que en res ja les estaran gravant. Pop del bueno i melodies Teenage Fanclub d'aquestes que em tornen locu. Uns altres, els Súper Gegant, que ho han petat considerablement amb la seva mescla de pop oscurillo i shoegaze del seu primer disc, Camina i Oblida, que acumula hits que vam cantar com a berros tot l'estiu (“cada cop que m'acosto a l'abisme sempre és igual, cada cop que m'acosto a l'abisme
 veig els teus ulls a l'altre costat”, hòstia quin tema, tios). Seguim, Lost Fills. Aviam què podem dir d'aquesta colla de penjats mallorquins? Són en Joan i en Pep Toni i estan obsessionats per la farra (amb r's, mal pensats) i l'indie noventero. Podrien ser l'ensaïmada al cap d'en Robert Pollard, però són un duo que també presenta disc, el destacadíssim Molt BRO!, treball que els ha portat a fitxar pel segell barceloní. Per acabar, la joia de la corona, l'excel·lència del directe, els del tempo perfecte i l'afinació supèrbia, els vàlius. Evidentment no són res de tot això, són en Pol i en Gerard fotent crits i donant cops de guitarra i bateria. Els vàlius són un grup divertidíssim en directe i sempre val molt la pena veure'ls. Tocaran cançons de la maqueta, de l'LP, algunes versions i cançons noves del treball que veurà la llum aviadíssim (ja està gravat). Un cop acabat el concert no caldrà que sortiu de l'Apolo per continuar la festa perquè hi haurà un duel a mort entre els Indian Runners Dj's i els Comentari Anònim Dj's. És a dir, nosaltres. Que de ben segur resultarem vencedors amb les nostres seleccions impepinables. Vaja, que ho gaudirem cosa fina.

A més, dissabte, així amb el demacre, hi haurà vermut i concert dels Lost Fills a l'Ultralocal Records. Això últim és gratis, la mandanga de divendres val 8eurus si ho compres anticipat i 10 a la taquilla. Ah, i 6 si tens el Apolo 113.
Fotografia de portada: The Indian Runners
Text: Jordi Garrigós
Correcció: Montse V.