20 de gen. 2014

SORTEIG ENTRADES TRAAMS I FURGUSON


Des de fa temps. Molt molt de temps. Cada cop que hi ha un concert organitzat per La Castanya del qual desconec el grup principal, em llanço directament a Internet a absorbir els sons de la nova descoberta. L'oïda i la mà que tenen els germans de la discogràfica per dur grups a casa nostra és per celebrar cada un dels cops. Aquest 3 de febrer ens portaran als anglesos Traams, els quals tindran els nostres estimats Furguson per obrir la Sidecar, i, nosaltres, a part d'animar-vos que us hi apropeu, regalem dues entrades individuals als que ens contestin correctament la següent pregunta.

L'últim cop que em vaig sentir així va ser quan van portar els Mazes a un petit i bonic festival d'aquí. Sabia que veuria el grup i no vaig voler indagar més del compte. Volia descobrir-los en directe.
Aquest cop, però, veient que s'ha de pagar una entrada, he volgut escoltar tot el que hi ha a Internet sobre els Traams. Tampoc calia. Com si La Castanya mai hagués portat alguna cosa dolenta.Entre el so dels 90 i el post post hardcore revisat pels anglesos. Com si els primers Foals haguessin virat cap al post hardcore en comptes del math i mai haguessin fet tot aquell fotimer de cançons dolentes, però sobretot amb aires de Gang of Four

Amb ells tindrem els Furguson que estan en una forma immillorable i amb unes cançons també immillorables. Serà una nit perfecta.

I més ho pot ser si participeu i guanyeu dues entrades gratuïtes per veure Traams i Furguson aquest dia 3 de febrer a la Sidecar.

Per entrar al sorteig només heu d'escriure un correu electrònic a som@gentnormal.com amb l'assumpte Concurs Traams i la resposta correcta de: a quin festival van tocar, els també anglesos, Mazes?

Teniu temps per participar fins al mateix dia 3 a les 14 h.

Ànims i sort.Fotografia de portada: Arxiu
Text: Lluís Huedo
Correcció: Montse V.