22 de gen. 2014

ESTRENA! EL 1R VIDEOCLIP D'AUTODESTRUCCIÓ


Estrenem el primer videoclip d'Autodestrucció! El que serveix per anunciar que a principi de març traurà el nou disc, Cop Net (Jacquard Recs, 2014), on s'inclourà aquesta cançó: "Serafí".
De segur que ja estàs pensant que l'ha produït Canadà, que deu estar ple d'imatges oníriques amb noies esveltes de mirades lànguides. NO. Això és Autodestrucció.


El mundo está lleno de tentaciones. Escucha. A veces las cosas malas parecen buenas, y, aunque a veces las cosas buenes suelen parecer malas, otras veces las buenas se vuelven malas cuando estas malas parecen buenas, o… viceversa, li diu en Pepito Grillo a en Pinocho.

Serafí, Serafí, lo que tu em dius va bé per mi. Guiris a Barcelona bevent d'una ampolla al mig del carrer. Borratxos que dominen la ciutat. Un dia em vas dir que no begués més gintònics. Imatges de YouTube de videoaficionats de les seves vacances a la ciutat. La decadència humana compartida a internet. Serafí, Serafí, lo que tu em dius va bé per mi. Un obès a la Barceloneta donant voltes sense roba. Uns amics van mesclar speed, M i farlopa. I n'hi van dir canelons. I només s'ho van fotre aquells que van tenir collons. I n'hi van dir panellets. Però aquells qui s'ho van fotre van pujar per les parets. Tasses de vàter acompanyades de vòmit. Una stripper que cau i es menja el terra amb la cara, clavegueres, metros vomitats. Punk.
I una cita final imprescindible.

I tot això és la resposta al que el realitzador, Gillotinha (AKA M.A. Blanca), ens extreu de la seva visió de la cançó "Serafí":

Tots tenim un Serafí a dins nostre. Tots l'hem invocat algun cop. És aquell que et diu que et recomana que l'últim gintònic no et convé. El qui t'avisa que si te'n vas a dormir amb aquell desconegut, hauràs de fugir l'endemà al matí sense fer gaire soroll. El coneixen els Autodestrucció i també tots aquells turistes que visiten Barcelona cada dia. Els turistes, els autèntics nihilistes. Els punks que aprofiten les seves vacances per autodestruir-se amb alegria, per enregistrar en vídeo les vomitades que els faran lliures, per sembrar el caos a una ciutat feta a la seva mesura, el parc temàtic del Gaudí alcoholitzat que hauria de demanar a crits un Serafí que l'aconsellés.No només això, sinó que els que vulgueu sentir les noves cançons d'Autodestrucció en directe ho teniu fàcil, aquest 24 de gener (divendres) estaran amb els mítics GAS Drummers a Sidecar.

Fotografia de portada: Arxiu
Text: Lluís Huedo
Correcció: Marta C.