31 de gen. 2014

EN DEFENSA DE LA MASTURBACIÓ (PER TOMÀS FUENTES)


És probable que quan estigueu llegint això jo me l'estigui pelant. No és res personal. En canvi, sí que em faria molta il·lusió que vosaltres us masturbéssiu mentre llegiu l’article.

Com molts de vosaltres, em toco la tita de tant en tant. Quan em ve de gust. Lluny queden ja aquelles èpoques d’exàmens en què me la sacsejava per avorriment, per no posar-me a estudiar, per desesperació. A part d’aquests moments puntuals, em considero un pajilleru estàndard.

Pensava que tot això estava superat, però mentre escric aquest text hi ha un gran rebombori a les xarxes per un article publicat al diari ABC. Porta per títol “¿Cómo se evita la masturbación?”. L’he llegit encuriosit. Sempre he volgut aprendre a tocar millor la guitarra, i vulguis o no, l’autoplaer em treu bastant temps. Durant una temporada vaig intentar aprendre a tocar l’harmònica amb l’ajuda d’un suport metàl•lic per poder compaginar les dues coses, però em desconcentrava.

L’article de l’ABC, però, no va per aquí. La primera frase ja dóna pistes del que opina l’autor del text sobre les palles: “Lo primero es tener claro por qué la masturbación no es ni buena ni necesaria para la salud”. D’acord. La masturbació no és bona per la salut. De la mateixa manera que tampoc és dolenta. En base a aquesta afirmació, espero amb ànsia més articles sobre coses que tampoc són bones ni necessàries per la salut, com ara Jesucrist o el Reial Madrid, i que potser també caldria evitar.

Segueix: “(dejar de masturbarse) es una muestra de madurez y valentía y no de debilidad”. Com? De feblesa? De veritat existeix aquesta concepció de la masturbació? “Papa, crec que deixaré de masturbar-me durant una temporada...” “Què? Ets feble, Kevin! T’hem portat als millors col•legis perquè siguis un home com cal! Puja immediatament a la teva habitació a pelar-te-la! I no em facis pujar a mi!”.

De nou, ho han tornat a fer. Tècnicament no estan mentint. Però igual que diuen que deixar de masturbar-se no significa feblesa, podrien haver posat que no significa que et sortirà un arc de sant Martí del prepuci. Per exemple. Em recorda una idea descabellada (o no tant) d’un amic i guionista brillant. Volia presentar-se a una tertúlia de la tele nacional a donar una exclusiva: “Vengo a afirmar ROTUNDAMENTE que el rey NO tuvo nada que ver con el caso de las niñas de Alcácer”. Haurien explotat caps, i no hauria dir cap mentida.

L’article continua amb una sèrie de fal•làcies i consells buits: “Adopta un estilo de vida saludable”, “Ocupa tu tiempo libre de manera constructiva”, “Construye un grupo de amigos/as sano”... En definitiva, consells que igual serveixen per deixar de masturbar-te com per que et donin el carnet de runner emprenedor.

No descobriré res ara si dic que hi ha molta desinformació sobre el sexe (ui sí, el fucker). I més amb la masturbació. Començant pel mític “si et toques et quedaràs cec”. Una frase que va provocar el pànic a tota una generació de pajillerus, exceptuant Stevie Wonder. En ser cec de naixement, devia tenir carta blanca per part dels pares per practicar l’onanisme. Per cert, un altre fals mite: Onan, personatge bíblic, no practicava la masturbació, sinó el coitus interruptus.

Pensava que aquest article m’estava quedant molt obvi, però de sobte, com un capítol dolent de Lost (un a l’atzar), hi ha hagut un gir inesperat a l’últim minut. Per curiositat he visitat aquell web de saviesa popular que és Yahoo Answers i així constatar que els adolescents pensen com jo. No he acabat d’escriure “masturbar” al cercador, quan l’horror ha aparegut davant dels meus ulls, en forma de text predictiu:No sé ni com començar a comentar tot això. A partir d’aquí el meu ratolí ha cobrat vida i ha començat a clicar diferents consultes. La primera d’elles, “¿Como me masturbo si aun soy virgen?”. Allà m’he trobat el comentari d’un tal “realidades”. Tot anava relativament bé. Fins a la meitat de la segona línia.Un tio que li diu “puta” a una noia que és verge i que no s’ha masturbat mai. Un paio que diu que és depriment masturbar-se sol, però en canvi ell ho fa a la seva germana... Esgarrifat, he clicat una altra consulta, i m’he tranquil·litzat una mica quan he trobat algú amb seny:Em sembla la millor definició de masturbació que he llegit fins ara: “Tengo 15 años ASÍ QUE TENGO QUE MASTURBARME”. Com volent dir: “No li doneu més voltes. Això és així, i punt”.

L’alegria, però, m’ha durat poc. Mireu, jo sóc un gran defensor de la palla, crec que ha quedat palès. Però hi ha coses que... No ho sé... Em costa defensar:Cal dir que, si deixem de banda la imatge, la Yazmin només li toca la tita al seu gos dos cops per setmana. És molt ben organitzada, la Yazmin, i crec que no està malcriant el gos. Està ensenyat a la seva mascota a gestionar les dues palles setmanals. Ben fet, Yazmin! A més, aquesta noia ha donat peu a una resposta d’un altre usuari, que farà que us ho penseu dues vegades abans de dir que teniu una feina de merda:No serem un país fins que els Mossos no ajudin a descarregar tensions als gossos policia.

La darrera consulta que he mirat m’ha deixat molt tocat. Molt.Fotografia de portada: Edu J. Montoya
Text:Tomàs Fuentes
Correcció: Montse V. 

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Joder, gràcies, estic plorant de riure

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
javilon5 ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
javilon5 ha dit...

A la casa que van beneir "porque se escuchaban ruidos, golpeaban el techo" potser aquests sorolls eren els del tal "belkien" masturbant-se.
Se cierra el círculo.

Cantautístic ha dit...

Ja ho diuen els clàssics cantautors!
www.youtube.com/watch?v=e9u4nZHfMrI