7 de nov. 2013

DISC HOMENATGE A URI CABALLERO


Encara estem amb lo de l'Uri? Per si no havia quedat clar encara, lo de l'Uri és i serà immortal. Com tant ho demostren els seus amics darrerament. El desaparegut Uri Caballero rebrà un nou homenatge, serà en format de festa i de disc de tribut amb cançons principalment de les bandes on hi havia tocat i que no havien editat res. Com no, darrere d'aquestes iniciatives no hi ha cap discogràfica o promotora, això està fet des de l'amor, així que, per costejar les despeses que suposarà fer el vinil, ja es pot comprar el disc anticipadament.

El disc recopilatori està finançat principalment amb els diners sobrants de fer la placa que es va estrenar el 19 d'octubre passat a Vallcarca i del que es va recaptar al concert del mateix dia a la plaça Farigola. Dia i lloc on es van comprar els primers vals de compra del futur disc recopilatori d'homenatge al sirlero.


Aquest és el meu val, comprat a la Plaça Farigola, amb el núm. 000065

El disc, tal com ens avancen, serà una recopilació de material, principalment, de bandes on havia tocat l'Uri que no havien editat res, com Sick of Banality, Amunike Lehendakari, El Niño del Parche, material inèdit dels Surfing Sirles i alguna versió sorpresa.

El vinil es pot adquirir de manera anticipada, i per només 5€ fins al 15 de desembre al bar Heliogàbal de Gràcia, així com el pots reservar enviant un correu a urimpiades@yahoo.es. El disc també es podrà adquirir el dia de la festa de presentació, que serà el 8 de març (dia de l'aniversari de l'Uri) a l'Estraperlo de Badalona.


Fotografia de portada: Arxiu
Text: Lluís Huedo
Correcció: Marta C.