25 de nov. 2013

CLIPS GN


La vida dóna moltes voltes i tot continua al mateix lloc. Ahir, la nostra estimada col·laboradora Anna Dot deia adéu als seus Clips Imperdibles que cada dilluns ens acompanyaven i ens ajudaven a començar millor la setmana des d'aquell llunyà juny del 2011. A rei mort, però, rei posat. El relleu de la secció de vídeos ja és aquí. Donem la benvinguda a Clips GN.

Amb els inicis de GN va començar també la primera secció dedicada al videoclip, es deia Pantalla Mirall i tractava tota mena de vídeos de curta durada que tinguessin estreta relació amb la música. 28 entregues varen ser suficients, i el maig del 2011 s'acomiadava i donava pas a una de les seccions més duradores del GN, Els Clips Imperdibles, que durant 100 edicions ens va portar videoclips d'arreu amb la màxima qualitat. Aquest setembre es reformulava per perdre la novetat i centrar-se en els creadors. Així, durant aquest darrer trimestre, hem tastat els clips imperdibles de director en director.
Però, com la mateixa Anna explica, les situacions personals canvien i quan a un li costa poder seguir fent la secció amb la qualitat desitjada val més plegar veles.

Els Clips Imperdibles ens abandonen, però a GN ens estimem tant el format audiovisual de la música, que ens neguem a acceptar que desaparegui del nostre web. Ara, sota el títol de Clips GN, trobarem els millors videoclips dels grups que tractem al web i deixarem que les imatges i la música parlin per si mateixes. Sense cap lletra més. Un canal de Vimeo on arxivar i assaborir el millor que es fa a casa nostra.
Com podeu esbrinar, no tindrà cap mena de periodicitat, sinó que la llista s'anirà ampliant a mesura que nous videoclips vegin la llum a la nostra home. Aquí, a la dreta d'aquestes paraules, els podeu trobar.

Sigueu tots benvinguts a la nova secció. Tot seguit podeu veure els darrers clips:


Fotografia de portada: Arxiu
Text: Lluís Huedo
Correcció:Joanaina Font