9 d’oct. 2013

UN ALTRE BIS


Després de la primera edició del BIS el març passat, no s'han fet esperar ni un any per tornar a la càrrega i aquest 26 d'octubre podrem gaudir d'una bona selecció de concerts i una fira discogràfica amb el bo i millor de casa nostra. Entre els concerts que es podran veure a l'Espai Jove de les Basses hi tindrem a Espaldamaceta, Lucius Works Here, Borelas, Dulce Pájara de Juventud o Ocellot.

Abans, però, hi haurà el concert de presentació del Barcelona Independent Session, serà el 19 d'octubre a les 19.30 h a l'Apolo Store i hi actuarà l'Èric Fuentes & El Mal Menor en acústic.

El següent dissabte, i ja de ple a Les Basses, la celebració començarà a les 12 h amb els acústics de Matrimonio i Lucius Works Here amb en Dani de Snap Clap arreglant els silencis i tot gratuït. A aquesta hora començarà també la fira discogràfica, amb cervesa i pica-pica, asseguren.

A les 19 h engegaran de nou la fira i mitja hora després els concerts, que tindran un preu de 5€. Hi haurà Espaldamaceta presentant el seu nou treball, Baile Masái, la fina electrònica de Boreals, el noise pop de Grushenka, una de les properes revelacions: PacoSan, l'èpica pop rock de Dulce Pájara de Juventud, la psicodèlia pop d'Ocellot i l'aposta de la botiga Ultra-Local: The Saurs. Ultra-Local aportarà aquesta banda en concepte de grup amb només un casset publicat i autoeditat.
Amenitzant la vetllada i posant música entre els concerts hi haurà Koalas en el Árbol djs.Imatge de portada: Arxiu
Text: Lluís Huedo
Correcció: Marta C.