10 d’oct. 2013

TALLER DE LECTURA AMB MARTÍ SALES I ADRIÀ PUJOL


Encara que a vegades no ho sembli, també existeix món editorial fora del mainstream. S’escarrassen, malgrat les adversitats, a demostrar que hi ha vida més enllà dels Victus. Hi ha clàssics com John Fante, traductors com Martí Sales, autors com Adrià Pujol, editors com els de Males Herbes. I si teniu ganes de fer-los unes quantes preguntes, de saber més a fons com treballen i el perquè de tot plegat, ara en teniu l’ocasió.

Cuerpo6 proposa un Taller de lectura, és a dir, alguna cosa que va més enllà de compartir opinions amb altres lectors: la possibilitat de compartir-les també amb l’editor i l’autor –o traductor– i acostar-vos a les editorials catalanes independents que estan publicant actualment.

Per 25 euros teniu el llibre, dues xerrades, un regal i la consumició. El programa promet: les dues sessions de l’octubre estan dedicades a La germandat del raïm, de John Fante, mentre que al mes de novembre es parlarà d’Alteracions, d’Adrià Pujol. Tot a L’Indiscret de Gràcia. Encara sou a temps d'inscriure-vos-hi!

Per inscriure-vos-hi envieu un correu a reserves@cuerpo6.com o truqueu al 650.22.51.81.Fotografia de portada: Llibre La germandat del Raïm, Edicions de 1984
Text: Paula Juanpere
Correcció: Montse V.