16 d’oct. 2013

LA REDEMPCIÓ DE 'HOW I MET YOUR MOTHER'


Estirar com un xiclet una sèrie que funciona és la tècnica perfecta per avorrir l’espectador fins al punt que decideixi passar-ne. How I Met Your Mother sempre s’ha mogut a la vora del precipici: va començar sent un èxit, elevada entre els sèries-addictes com la nova Friends, i ha intentat aguantar la tirada popular allargant la trama. Ara, quan arriba a la novena i última temporada, la sèrie creada per Carter Bays i Greg Thomas té l'oportunitat de rescabalar el mal gust de boca que ha quedat als espectadors després d’incomptables capítols buscant la mare desesperadament sense resposta. (Spoiler Alert!)


Els fills de Ted Mosby (Josh Radnor) han aguantat estoicament 9 temporades per saber com es van conèixer els seus pares. Una llarga penitència que esperem, pel bé d’ells i dels espectadors, tingui una recompensa que estigui a l’alçada. De moment, els que encara seguim setmana rere setmana les aventures de l’arquitecte de Nova York i els seus amics ja sabem quina cara té la mare.

Aquesta novena temporada està destinada a ser la redempció de la sèrie. Es fàcil deduir-ho amb el plantejament que han presentat els responsables: tots els capítols que queden per venir se situaran en el mateix espai, l’hotel on s’han de casar Barney (Neil Patrick Harris) i Robin (Cobie Smulders), i la mare coneixerà tota la colla abans de conèixer el que serà el pare dels seus fills. Així doncs, els espectadors s’hauran de carregar de paciència (una mica més) pel gran moment de la trobada i intentar gaudir de la sèrie mentrestant.

La idea dels creadors té el seu atractiu, però també és arriscada. El principal perill és que acabi sent repetitiva, un fet habitual en la sèrie. El segon risc, que ha estat present des que es va estrenar la sèrie, és que després de tanta expectativa el gran moment sigui anti-climàtic. De moment, ja hem pogut veure a la mare en acció, interpretada per Cristin Milioti, i encaixa a la perfecció amb l’atmosfera de la sèrie i la resta dels personatges.
Fins i tot, en un dels jocs temporals, hem pogut veure la parella interaccionar, per alegria de tots. Esperem que les bones sensacions dels primers capítols perdurin i puguem acomiadar per sempre la sitcom amb un bon record.

 Fotografia de portada: CBS 
Text: Alejandra Palés
Correcció: Joanaina Font

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan comença la nova temporada?

Ivan ha dit...

Ja esta començada, han fet cinc capítols. De tots els que vist fins ara,hem queda el darrer, crec que algun està prou bé