7 d’oct. 2013

30 MINUTS MUSICALS AMB L'HELIOGÀBAL

L’Heliogàbal (L’Helio per als “amigos”) és un dels bars més mítics de Gràcia i un dels grans referents de la música en directe a Barcelona. Si ens fixem en la seva programació de concerts gairebé diària podem copsar el pols de l’indie català i fins i tot estatal. Enguany compleixen 18 anys, i com que es fan majors d’edat han decidit celebrar-ho amb un festival, el Ronda, que se celebrarà a diferents sales del barri de Gràcia i tindrà tres edicions anuals, una a la tardor, una altra a principis d'any i l'altra a la primavera. A més a més, ens han regalat 30 minuts musicals amb uns quants temes sense cap línia d’estil unificada però que volen ser un homenatge a les cançons.


Primera Ronda, per Heliogàbal

"Recull d'algunes de les cançons que ens han fet moure el cu-cu al bar en el passat i de les que ens faran aixecar el ditet en el futur més proper, la setmana que ve, amb motiu de la celebració dels divuit anys de La Casa. Hi ha cançons que hi són per vinculació personal i afectiva dels músics o de la cançó mateixa amb l'Heliogàbal, n'hi ha que hi surten perquè van marcar un moment, una època, un abans i/o un després. També n'hi ha que hi són perquè fa divuit anys que ens ressonen dins del cap. I, evidentment, n'hi ha que hi són perquè sí. És impossible que trobeu cap línia estilística que les uneixi més enllà de la naturalesa capriciosa d'un Heliogàbal adolescent. De fet, aquesta compilació evidencia dues coses: la falta clara de criteri de la gent que porta el bar, així com una passió folla i sovint poc fonamentada per les cançons, així en general."

Fotografia de portada: Facebook Heliogàbal
Text: Gent Normal
Correcció: Montse V.

2 comentaris:

Josep ha dit...

És l'Heliogàbal un nou Boccaccio?

Tina Jone ha dit...

The hottest and best Sound effects ringtones
You feel the ringtone of your mobile phone is boring? You want to own a unique and fun ringtones on your phone? Today I will share with you the hottest and best Sound effects ringtones. You can refer and see more instructions to download ringtones for your phone.

The hottest and best Sound effects ringtones:
- Download I Like To Move It ringtone mp3
- Download Minion Text Messenge ringtone mp3
- Download Aaj Se Teri Padman ringtone mp3
- Download Shiva Devotional ringtone mp3
- Download Impossible ringtone mp3
There are many other unique and funny ringtones. All ringtones are downloaded for free. You can see more and download at homepage: https://ringtonesmobile.net/
Hope some of our updates can bring a whole new look to the ringtone market worldwide.