10 de set. 2013

SORTEGEM ENTRADES PER GABRIEL Y VENCERÁS I COHETE A L'HELIOGÀBAL


Hòstia si comença amb força, el nou curs escolar. Aquest cap de setmana, a part de la sobreprogramació de Vic, tenim un concertàs a l'Heliogàbal. El dissabte a la nit i diumenge al migdia tocaran els Gabriel y Vencerás i els Cohete com mai. Nosaltres regalem dues entrades als que respongueu bé la pregunta que oferim perquè pugueu assistir-hi per la cara. Ah! Podeu escollir sessió, la golfa o la d'anar amb criatures.

I no poques criatures hi haurà ambdós dies al bar de Gràcia. Els Gabriel y Vencerás són d'entre Barcelona i Saragossa, i són de les formacions més agraïdes que hi ha de veure i escoltar sobre un escenari. Delirants com pocs, el seu disc, que es diu Ácido Niño (Gran Derby, 2012), té innumerables lletres plenes d'àcid i deliri. El seu pop rock fresc i engrescador és capaç d'arrancar un somriure a la mateixa Soraya Sáenz de Santamaría.
Per la seva banda, els Cohete, de Madrid, vindran per presentar el seu darrer treball, Hurra (Micro Macro, 2013). Pop de tota la vida, efectista i ple de llum, per cantar amb bona companyia.

Per assistir a un dels dos concerts has d'enviar un correu electrònic a som@gentnormal.com amb l'assumpte "Cohete y vencerás", respondre la següent pregunta i dir a quina de les dues sessions (dissabte 14 a les 22 h o diumenge 15 a la una del migdia) vols anar.

Quin dels dos dies serà més delirant i per què?

Teniu temps per participar fins dissabte 14 a les 14 h.

Ànims i sort!


Fotografia de portada: Arxiu
Text: Lluís Huedo
Correcció: Marta C.