16 de set. 2013

DELESTE FESTIVAL 2013


Aquests 18 i 19 d'octubre tindrà lloc la segona edició del Deleste Festival a València amb grups com The Pastels, Guadalupe Plata, Toundra, Mujeres o Triángulo de Amor Bizarro, que ompliran el Centre Cultural La Rambleta. El festival, únic de la seva espècie a la ciutat del Túria, també comptarà amb dos concerts prefestival a l'altura.

Quan diem que és únic en la seva espècie ho fem donant per suposat que la macro festa/rave de presentació dels Betunizer no compta pel seu caràcter únic i extraordinari, així que un cop evitada la comparació de les dues dates, el Deleste queda com a únic festival de música independent/alternativa a la ciutat de València.
Amb un preu actual de 35 € l'abonament, i que pujarà als 40 el proper mes, es podrà veure, els dies 18 i 19 d'octubre, The Pastels, Guadalupe Plata, Toundra, Mujeres, Triángulo de Amor Bizarro, Tachenko, Júlio de la Rosa, Pumuky, I am Dive, Oso Leone, Fira Fem, Ledatres, Nice Weather for Ducks, Naima, Johnny B. Zero, Gatomidi i Tuya.

A més a més, el festival celebrarà dos concerts per escalfar motors. Una setmana abans que comenci el festival, l'11 d'octubre, hi haurà els Univers i els locals Podenco a la sala Matisse; i just el dia abans del festival, el dia 17, la discogràfica La Castanya seguirà amb la celebració del seu aniversari. Ho farà amb el concert d'Aliment i Furguson que actuaran a la sala Wah Wah.
Fotografia de portada: Arxiu
Text: Lluís Huedo
Correcció: Montse V.