9 de set. 2013

CLIPS PERDIBLES #10


Que sí, que d’acord, que és l’estètica habitual d’ella i tot el què fa i bla, bla, bla…, però això no li treu de merèixer ser als perdibles i inaugurar-ne la desena selecció. Així que, perquè aquesta vegada comenceu cantant, obrim el dia amb el lyric video de la nostra estimada M.I.A.!


En segon lloc trobareu el vídeo que LePapel va realitzar per a Capullo. La seva estètica ja s’ha comparat anteriorment amb la de M.I.A. així que estic segura que per ella serà tot un honor trobar-se en aquesta llista, just al costat de la seva gran influència.

I per acabar, perquè Madrid is fun i perquè aquest cap de setmana s’ha convertit en el viral més ridícul i alhora perillós dels últims mesos, tenim a Ana Botella amb el seu "Relaxing cup of café con leche in the Plaza Mayor". No ens posarem aquí a analitzar les seves paraules, no criticarem la mala pronúncia, ni tampoc pararem atenció a l'insultant sentit que té cada mot del discurs que recita. Simplement la felicitarem perquè, senyora Bottle, gràcies a vostè perdonem moltes de les coses que s’han fet amb mal gust fins ara, perquè això seu ho supera tot… i sense necessitar fer ús de cromes ni de colors brillants que combinen fatal! Encara que la majoria ja l'haureu vist, hem de reconèixer que s'ha guanyat ser aquí. I com que la creativitat humana no té límits, Fourth Core n’ha fet un remix. Pels que encara no l’heu sentit, aquí el teniu.

1.M.I.A. - “Come Walk With Me”


2. Capullo - “Merequeteke” (by LePapel)


3. Ana Botella - “Relaxing cup of café con leche”


4. Fourth Core- “Relaxing cup of café con leche" DUBSTEP


Fotografia de portada: Pertany al vídeo “Relaxing cup of café con leche”, d’Ana Botella.
Text: Anna Dot
Correcció: Montse V.