2 de set. 2013

CLIPS IMPERDIBLES #99


Arribem a la 99a publicació dels clips imperdibles i ho fem amb el més nou de TV On The Radio, que algú ja els trobava a faltar, i un clip interactiu per a Big Data.


Per no començar la casa per la teulada però, i perquè precisament el primer va de cases, us recomano que us fixeu amb el gran joc de llums i contrallums del vídeo que inaugura la selecció d'avui, “Set Out To Discover”, de Rue Royale, dirigit per Stephane Leonard.
En segon lloc, el vídeo del tema “The River”, de The Darcys, dirigit per Eric Johnson i gravat a 1700fps amb una Phantom Miro M120. El clip és, en definitiva, una mostra de les capacitats d'aquesta càmera.
A continuació els gamberros Saint Rich amb una cançó dedicada als cossos de policia, i el recentment estrenat vídeo de TV On The Radio! Després d'una temporada força llarga sentint poca cosa d'aquesta banda de Broklyn –el 2011 treien “Nine Types of Light” i des d'aleshores han estat discrets- tornen amb una gran cançó il·lustrada per un vídeo pronaturalista que elogia l'ecologisme i una forma de vida més vinculada amb la natura.

Per acabar arribem al vídeo interactiu. El que us trobareu incrustat aquí és sols una demo del vídeo, que juga amb les imatges del perfil de Facebook dels espectadors per compondre una crítica visual del tot evident a aquesta gran xarxa social. El vídeo interactiu el trobareu si feu clic aquí. Tot i que utilitza les imatges del perfil de Facebook, el seu director, Rajeev Basu, assegura que és sols un simulacre, que les imatges i la informació a la qual té accés el vídeo no es fan públiques, i que no publica res al mur de cada usuari.

1.Rue Royale - “Set Out To Discover” (by Stephane Leonard)


2. The Darcys - “The River” (by Eric Johnson)


3. Saint Rich - “Officer” (by Oscar Boyson)


4. TV On The Radio - “Million Miles”


5. Big Data - “Dangerous Song” (by Rajeev Basu)


Fotografia de portada: Pertany al vídeo “Set Out To Discover”, de Rue Royale, dirigit per Stephane Leonard.
Text: Anna Dot
Correcció: Montse V.