12 d’ag. 2013

CLIPS IMPERDIBLES #96


Ewan Jones Morris és bastant crac. El passat mes de maig estrenava el clip de la cançó “I Chi”, de Pinkunoizu, una banda de Copenhaguen, que ja vam tenir als Imperdibles #89 i que estava compost d’imatges molt místiques. El podeu recordar aquí. Doncs bé, els Imperdibles #96 també els enceta ell!

El nou vídeo que ha fet el director és del tema “Moped”, en el qual ha deixat enrere l’animació per llançar-se de ple en el món dels objectes i les escenes peculiars. Un món alegre i acolorit on l’espectador pot veure tota mena d’objectes impulsats a fer accions estranyes per la mà humana. El gènere d'aquest tipus d’imatges és el del surrealisme quotidià. En aquest sentit l’estètica té un punt que pot recordar força a algunes de les produccions de CANADA, però també al pavelló d’Estats Units a la Biennal de Venècia d’enguany, representat per l'artista Sarah Sze. Les imatges del videoclip són molt netes, els colors brillants i, en conjunt, està ben jugat.

A més, al Tumblr del director podeu veure una sèrie de gifs animats, realitzats amb les imatges de l’escena que protagonitza el videoclip. Ho trobareu aquí.
Si us interessen els treballs d’aquest home també us recomano insistentment que investigueu el seu canal de Vimeo, en el qual té 42 vídeos, la gran majoria musicals.

1.Pinkunoizu - “Moped” (by Ewan Jones Morris)


2. Fryars - “Cool Like Me” (by Ian and Cooper)


3. MGMT - “Your Life Is A Lie” (by Tom Kuntz)


4. Lawrence Rothman - “Montauk Fling” (by Sigismondi)


5. Radiation City - “Zombies” (by Matthew Gamlen)


Fotografia de portada: pertany al vídeo “Moped”, de Pinkunoizu, dirigit per Ewan Jones Morris.
Text: Anna Dot
Correcció: Montse V.