5 d’ag. 2013

CLIPS IMPERDIBLES #95


Després d'un juliol sense imperdibles, la secció torna a la càrrega. Passàvem per la publicació 94 després de dos anys de fitxar cada dilluns. S'ha de reconèixer que ja començaven a convenir unes vacances.


Perquè la tornada no se us faci feixuga, el primer clip d'avui servirà d'exercici d'estirament, amb molt bon rotllo i alegria, això sí! Cabells que gairebé prenen vida pròpia i una barberia molt animada són els protagonistes del nou vídeo de Duck Sauce, “It's You”, dirigit per Phil Andelman.

A continuació, el clip del tema “Hot Knife”, de Fiona Apple, dirigit per Paul Thomas Anderson amb una fotografia més que cuidada, tant en els plans en blanc i negre, com en els que són en color. La simplicitat del vídeo el fa molt agradable, i centra l'atenció sols en la música, sense necessitat de vestir-ho amb cap mena de ficció o narrativa. Veu, percussió, i això és tot.

La resta de videoclips deixo que els descobriu per vosaltres mateixos i mateixes perquè prefereixo acabar anunciant el concurs que s'ha obert des del web Venusplutón! I és que els membres d'aquest projecte proposen a tots aquells i aquelles que assistiu al Festigàbal que graveu en vídeo un tema de qualsevol de les bandes que hi tocaran. Podeu gravar-lo com vulgueu, però ha de ser en pla seqüència. Si ho feu, els el podeu enviar després i d'entre tots els participants seleccionaran tres vídeos, que es pujaran al web. Al blog de Venusplutón! hi ha més informació, així que si us interessa feu clic aquí.

1.Duck Sauce - “It's You” (by Phil Andelman)


2. Fiona Appel - “Hot Knife” (by Paul Thomas Anderson)


3. The Naked & Famous - “Hearts Like Ours” (by Campbell Hooper)


4. Maps - “A.M.A.” (by Alan Masferrer)


5. Charles Murdoch + Oscar Key Sung - “Dekire” (by Phantom)


Fotografia de portada: Pertany al vídeo “It's You”, de Duck Sauce, dirigit per Phil Andelman
Text: Anna Dot
Correcció: Marta C.