9 de jul. 2013

SORTEGEM TRES VISIONATS PER AL FILMIN MUSIC FESTIVAL 2013


Juliol i agost són mesos de festivals, i a Gent Normal no ens podíem estar d'acostar-vos a un d'ells, encara que sigui a través de la pantalla de l'ordinador o el mòbil. El dilluns que ve arriba la segona edició del Filmin Music Festival, que després de l'èxit de la seva estrena l'any passat presenta nous títols exclusius i un bon carregament de melomania per als qui volen saber més coses dels seus artistes preferits. Del 15 de juliol al 15 d'agost es podrà gaudir d'un total de 37 propostes a través de la plataforma Filmin, i a Gent Normal en sortegem tres visionats!

Fidel a la seva naturalesa, el Filmin Music Festival 2013 torna a estar estructurat com si es tractés d'un veritable festival de música, amb la seva distribució per escenaris i els seus caps de cartell. Aquest any, les estrelles seran, entre altres, Hit so Hard (P. David Ebersole, 2011), Auto (Luis Alfaro, 2013), Brothers of the Head (Keith Fulton, Louis Pepe, 2005) o Sound City (Dave Grohl, 2013), com a documentals completament inèdits fins ara al nostre país. Però el cartell compta amb molta més teca, que desgranarem aquest dijous.

Però anem al que interessa. Si voleu aconseguir un visionat per gaudir de la vostra música preferida on vulgueu i quan vulgueu, envieu un correu a som@gentnormal.com i respongueu la següent pregunta:

Quin director amb un títol present al Filmin Music Festival 2013 va ser homenatjat durant el passat Festival In-Edit 2012?

Sortegem 3 visionats entre tots els qui encerteu la resposta! Teniu fins aquest dijous a les 0.00 h; divendres al matí ens posarem en contacte amb els guanyadors.

Fotografia de portada: Filmin
Text: Martí Aragonès
Correcció: Marta C.