3 de jul. 2013

EL CONCERT PER LA LLIBERTAT ÉS DEPRAVAT I DECADENT (PART I)“We're gonna get to that place
where we really want to go
and we'll walk in the sun
but till then tramps like us
baby we were born to run”


La setmana abans del concert me la vaig passar escoltant el Bruce. Com si el Camp Nou t'hi portés, a fer-ho. Podria haver estat pitjor, podria haver-me vingut al cap el Manel Fuentes. Heu pensat mai que el seu fanatisme –el d'en Fuentes– és el que provoca el principal focus d'odi cap al puto Boss? Tios, que l'Springsteen és l'amo. Mentre esperava el Valero Sanmartí per anar a cobrir el Concert Per La Llibertat escoltava la meva cançó favorita seva, “Born to Run”. Feia una cervesa i uns quants cigarros, estava nerviós perquè no les tenia totes de com aniria la cosa. El seu "sí" a venir em feia dubtar; no perquè em plantés –quasi que ho preferia– sinó per les seves veritables intencions. Que en Valero no venia a escoltar música estava clar. Ell odia tota la música que no siguin Els Surfing Sirles, els Fleshtones o el Hair Metal dels vuitanta. Per a què venia? Què el movia exactament? Ben aviat m'adonaria que després d'aquell concert res seria mai més igual, que seria el meu dia del Watusi particular. Aquí va la primera crònica dels fets, la primera part escrita per Valero Sanmartí, en aquest descarregable.

Run, Valero, run. We were born to run.

* Avui llegireu la primera part de la crònica, la setmana vinent us oferirem la segona i darrera part, amb un arxiu amb tota la ressenya sencera.

Descarrega gratuïtament la primera part de la crònica.Fotografia de portada/Maquetació: Elisenda Muns
Text: Jordi Garrigós
Correcció: Marta C.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Valero Sanmartí com el Hunter S. Thompson català? Encara sort, sabent el país que tenim encara li hauria tocat a en Toni Aira.

Anònim ha dit...

Un FAN ha pujat la versió .MOBI
http://www.mediafire.com/?yuri8rwhui61zzb

muzzol ha dit...

hey perdut un jordi pujol