16 de jul. 2013

CONCURS DEAD WESTERN


A finals de gener del 2012 em varen suggerir que anés al concert d'un tal Dead Western a l'Heliogàbal. Vaig anar-hi com qui va a fer la cerveseta i a veure que s'hi cou. No diré què em va semblar, però sí que us diré que tan aviat em vaig assabentar de la seva nova visita pel 17 de juliol, un altre cop a l'Heliogàbal, vaig apuntar-ho amb vermell i subratllar-ho amb verd fluorescent a l'agenda. No només tenim la sort de poder suggerir-vos aquest magnífic concert, sinó de sortejar-ne dues entrades per aquest dimecres.

La seva veu profunda i intensa, conjugada amb les preciosistes notes que li arranca a la guitarra, cus un bressol de balanceig esmorteït que atrapa com una mala cosa. L'expressivitat amb les quatre ratlles de pintura facial dramàtica i somniadora exploten la ficcionalitat d'estar davant d'un cantautor exuberant vingut d'algun paratge remot i paral·lel.
En definitiva, el concert de Dead Western, i sobretot a un entorn com el de l'Heliogàbal, és una experiència mística i rica, i aquest cop tot pot prendre una nova dimensió, ja que no vindrà en solitari com a l'última visita, sinó en format trio, acompanyat d'un baix i percussió.Amb una mica de sort pots anar-hi gratis.
Sortegem dues entrades individuals per al concert. Per participar digueu-nos quin paratge, entorn o moment serien els vostres ideals per veure i escoltar Dead Western.
Envieu-nos les respostes a som@gentnormal.com amb l'assumpte "Concurs Dead Western". Podeu participar fins al mateix dimecres 17 a les 15h.

Molta sort a tots.

Fotografia de portada: Arxiu
Text: Lluís Huedo
Correcció: Joanaina Font