25 de juny 2013

NOVA CANÇÓ DE NUEVA VULCANO A "LA CASTANYA 5"


Us presentem en exclusiva una cançó fins ara inèdita de Nueva Vulcano, "Zozobra", que ha estat editada dins el recopilatori del cinquè aniversari de La Castanya i que sortirà aquest juliol amb els concerts programats a Madrid. Tot i que aquesta cançó té data de Los Peces de Colores (BCore Disc, 2009), és ara, quan la banda ha anunciat la seva tornada als escenaris, que veu la llum. Entreu i escolteu "Zozobra".

L'alegria és màxima de saber notícies, encara que siguin en comptagotes, que els Nueva van tornant, i mentre esperem amb ànsia que es materialitzi l'anunciat concert commemoració del desè aniversari del primer directe de la banda, podem anar fent denteta amb aquesta cançó:"Zozobra" està inclosa al recopilatori La Castanya 5, un llibre-sampler editat per al cinquè aniversari del segell barceloní que inclou una cançó de totes les bandes de la discogràfica i fotografies de l'Alberto Polo. No contents amb el concertàs de Rocket From The Crypt i els Biscuit, i aquells 30 minuts musicals que ens van dedicar, La Castanya programarà 3 dies de concerts a Madrid i editarà La Castanya 5, un recopilatori en forma de llibret amb la descàrrega digital adjunta que inclou totes aquestes cançons.
Obre el disc la darrera publicació de la discogràfica: una cançó de Furguson de l'esplèndid disc The Leap Year, a continuació una altra de gran,  "Plants" de Beach Beach. Al disc també hi ha la Rebecca Gates amb la seva "Body Of Water" inèdita fins la data. El quart tall també és d'aquests discs publicats  fa no res, "Órbitas" de l'enginyós encantador de serps Negro. Obits acceleren el pols amb el seu rock de nervi, que és continuat per "Holy Slap" d'Aliment. Biscuit també se sumen a la festa amb la seva "Nothing Wrong". Fins que sentim en Ted Leo cantant en català (sí, sí, en català) en una versió inèdita de la seva "La Costa Brava" en acústic. Ja podem cantar Sant Feliu sabent a què es refereix! Però de cop s'atura el món. Ens posem drets. El novè tall és per a la cançó inèdita de Nueva Vulcano que teniu més amunt. Me And The Bees no decepcionen amb una "So Sick" molt gran, cançó que forma part de les primeres sessions de gravació del que serà el seu proper disc. L'onzè tall correspon a "Shadow" de The Waterparties, una de les millors que té. La penúltima cançó del recopilatori torna la bogeria, La Orquesta Del Caballo Ganador publica la seva primera cançó, "Mahjongg Sauna", són cinc minuts que ens recorden com de divertit pot ser l'experimentació; aquesta cançó és una de les quatre que van gravar al seu concert del Tanned Tin del 2008 (quina gran edició i quin concertàs es van cascar al bar a porta tancada de Castelló). El disc el tanca el mític Daniel Higgs, embadalint-nos a més no poder.Aquest recopilatori amb fotografies de l'Alberto Polo i totes aquestes cançons en descàrrega es podran aconseguir comprant l'abonament per als tres concerts a Madrid els dies 11, 12 i 13 de juliol o bé per 8€ (costos d'enviament inclosos) a La Castanya: mailorder@lacastanya.com


Concerts del 5è aniversari de La Castanya al Costello Club, Madrid:

11.07 Aliment + Biscuit
12.07 Negro + Furguson + Nueva Vulcano DJs
13.07 Me and the Bees + Beach Beach + La Castanya DJsFotografia de portada: Arxiu
Text: Lluís Huedo
Correcció: Montse V.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Poc a poc, tot torna al seu lloc.
Quina gran noticia.
Gracies Nueva.

Mallo SalMaldom#