13 de juny 2013

CONCURS 3a NIT DE TRIBUTS


Un resident d'aquesta santa casa munta per tercera vegada >La Nit de Tributs a La [2] d'Apolo, una gran festa on grups com ara Univers o La Brigada es fan passar per altres bandes com ara The Jesus And Mary Chain o Teenage Fanclub (respectivament). Us agradaria gaudir d'aquesta nit inoblidable? Perfecte, perquè regalem tres entrades per anar-hi gratis!

Aquest dissabte a les 22 h, i amb un temps parcialment ennuvolat (o això afirma Facebook), tindrà lloc aquesta tercera Nit de tributs, on Papa Topo serà Los Fresones Rebeldes, La Brigada serà Teeage Fanclub, Univers els The Jesus And Mary Chain, Son Bou els The Shirelles i els Bend And Bruno seran… El fòrum del Primavera Sound.

A part d'aquest últim, que serà una cosa estranya on els foreros del web del PS faran una llista a en Peter J Bran de la qual escollirà les cançons que tocarà a La [2] acompanyat de 3 foreros il·lustres (ull, si el voleu veure amb banda tocant les seves cançons, el dia abans serà a l'Heliogàbal de Gràcia), com deia, a excepció d'aquest últim, podem veure claríssimament els lligams musicals entre la banda que interpreta i la banda que és interpretada, un caramelet per a qualsevol fan i pels mateixos músics.

Així doncs, si voleu anar de gratis al concert heu de respondre la següent pregunta i enviar un correu electrònic a som@gentnormal.com amb l'assumpte 3a nit de tributs, i entre tots els participants sortejarem les tres entrades individuals de què disposem.
La pregunta és:
Veient la relació entre el grup que tocarà i el repertori a fer, quin seria el grup ideal perquè els Manel els interpretessin?

Deixeu volar la vostra imaginació, que no hi ha grup correcte!

Teniu temps per participar fins el mateix dissabte a les 15 h. Ànims i sort!

Fotografia de portada: Arxiu
Text: Lluís Huedo
Correcció: Marta C.