10 de maig 2013

TALLER D'IMPROVISACIÓ CONDUÏDA A L'HANGAR AMB ELS ZA!


Amb aquest post d'avui ja quasi podem dir que aquesta és la "Zamana". Tres post en 7 dies que confirmen que els Za! estan a tope. I atenció a l'Hangar perquè cada dia hi fan coses més interessants! Del 13 al 16 de maig, aquest equipament de la ciutat acollirà un Taller d'improvisació conduïda impartit per Pau Rodríguez i Edi Pou, membres de Za! i també d'altres grups de l’escena independent nacional i internacional com L’Orquestra Del Caballo Ganador, o Taràntula.

Ja us hem parlat algun cop de l'Hangar, es tracta d'un espai del Poble Nou dedicat a la recerca artística multimèdia i audiovisual que funciona més o menys des de 1997. L'Hangar Sonor és el departament d'aquest equipament dedicat exclusivament al so i l'art sonor, on els artistes poden experimentar i rebre formació de tot tipus, a més de poder veure en directe els grups més avantguardistes de la ciutat. Per l'escenari de l'Hangar ja han passat bandes com Varadero, Don the Tiger, -Y- (Ypsilon), o Macrobukkake, entre d'altres.

I els grups també es passen a les aules! És el cas de Pau Rodríguez i Edi Pou, membres dels inclassificables Za!, que del 13 al 16 de maig impartiran a l'Hangar Sonor un Taller d'improvisació conduïda. Lluny de ser dos conceptes contradictoris, la improvisació conduïda és un mètode que ens ajuda a generar una situació de naturalitat i concentració totalment necessària per aconseguir arribar a una improvisació genuïna.

El taller a hores d'ara ja té totes les places ocupades, així i tot, si us heu quedat amb les ganes de veure els Za! en mode profe, podeu acostar-vos al concert-improvisació col·lectiva que oferiran amb els seus alumnes el dia 16, darrer dia de classe. Trobareu tota la informació a la pàgina web de l'Hangar.

Fotografia de portada: Hangar
Text: Montse Casas
Correcció: Joanaina Font