2 de maig 2013

RECOMANACIÓ DIRECTA #13

Primera persona
3 i 4 de maig, CCCB

Tot i la salvatge pujada de preus des que van col•locar el convergent-friendly Marçal Sintes de director, el CCCB es consolida dia a dia com un espai amb propostes estimulants i atípiques. Aquest cap de setmana torna el Primera Persona amb dos concerts que fan saltar d'un bot del sofà. El divendres les ex-Raincoats Gina Birch i Ana Da Silva defensaran el llegat de la seva llegendària banda amb l’ajuda de la Hello Cuca, Lidia Damunt. Dissabte, Robert Foster, un dels millors compositors pop dels últims 25 anys, interpretarà cançons de The Go-Betweens i dels seus discos en solitari amb Fred i Son, Adrián de Alfonso i Euripidis Sabatis de banda d'acompanyament. Bravo.

La Orquesta del Caballo Ganador
5 de maig, Heliogàbal

Za! és un grup diferent. Això ja quedava clar en el seu primer disc Eki Eki Eki Kazam. Però això que hagin fet una cervesa (Za!rveza!) i que muntin una festa per tastar-la ja és massa. En tot cas, ja sabeu, diumenge a l'hora del vermut a l'Heliogabal podreu degustar la seva strong pale ale etiquetada i tot. Ells no tocaran com a Za!, però sí com a membres de La Orquesta del Caballo Ganador, un grup de improvisació conduïda que tampoc té res d'ortodox.

Borrokan + El Gos Binari, etc.
4 de maig, Kasal de Roquetes

El col•lectiu Ojalá Esté Mi Bici celebra el seu cinquè aniversari i porta aquest dissabte al Kasal de Roquetes els mai ben ponderats Borrokan. Els de Bera (Navarra) són un dels grups de post-hardcore més elegants de la península. El seu so, que pot recordar l'estil DC de grups com Smart Went Crazy, destaca per les estructures recargolades, la intensitat moderada i l'ús imaginatiu d'instruments no molt usuals en aquests estils, com el saxo. Els bascos tocaran acompanyats pels grups El Gos Binari, Mock i Véloo. L'aniversari tindrà dos dies més de concerts.

Fotografia de portada: Arxiu
Text: Marc Balfagón
Correcció: Joanaina Font

2 comentaris:

Ojala Estë Mi Bici ha dit...

Hola, ya que nos mencionais dejo la programación completa del 5º Aniversario de Ojala Este Mi Bici. Saludos.

Puntualidad extrema
Viernes 3 de Mayo, Kasal de Roquetes, 5€:

20.00. Ohlabaca
20.45. Decurs
21.35. Don Vito
22.20. Daikiri
23.00. Se acaba el ruidaco y ponemos algunos discos bailongos.
01.00. Cerramos y a dormir.

Sábado 4 de Mayo, Kasal de Roquetes, 5€:

20.00. El Gos Binari
20.45. Twin Wolf
21.45. Mock
23.00. Borrokan
00.00. Se acaba el ruidaco y ponemos algunos discos bailongos.
01.30. Cerramos y a dormir.

Marc ha dit...

Merci, era complicat mencionar-ho tot.