7 de maig 2013

PRESENTACIÓ EN EXCLUSIVA DEL PRIMER DISC DE VÀLIUS


Ja fa uns mesos que vàlius és la nostra banda favorita, el millor que li ha passat a la ciutat en eons. De debò, ens encanten. Ens en va parlar l’Albert després de veure’ls una nit a l’Heliogàbal, i en Quique va dir que eren el millor grup del món. En Lluís, que no sé com els va trobar, però també els coneixia fa temps. Jo vaig arribar-hi una mica més tard i l’enamorament va ser tant autòmatic com eufòric. He escoltat les quatre cançons del Rierols EP moltes vegades, infinitat de vegades, de fet, però ja fa mesos que esperàvem –tots– que traguessin el disc. I, senyors, senyores, ja està llest. L’estrenen aquí i ho fan en directe, amb un concert per a lectors de Gent Normal que se celebrarà el proper 17 de maig a les 20.30 h al local que tenen els Indian Runners al cantó de plaça Revolució, a Gràcia. És una presentació privada perquè hi ha gaire capaçitat molt poca gent, i els assistents seran els primers que escoltaran en exclusiva el disc, que es diu Escola . Ja us avisem que ens ha agradat l’hòstia i que ens farem bastant pesats amb ell.

Tenim 25 entrades per regalar entre els que ens demostrin que han comprat el disc de versions del Gent Normal. És una forma de premiar –i agrair– l’esforç i la fidelitat, i a més donem un nou impuls per si algú encara no ho ha fet.

Envieu un correu a som@gentnormal.com amb l’assumpte "Concert de Vàlius” i el nick que heu utilitzat a FirstClap per comprar el disc. Si ho envien més de 25 persones, hi haurà sorteig. Teniu temps fins dimecres 15 al migdia, que tancarem la llista.


Cartell per: Edu J. Montoya
Text: Jordi Garrigós
Correcció: Joanaina Font

2 comentaris:

Anònim ha dit...

cab...

jgb ha dit...

Són els putus mestres!