9 de maig 2013

LEMON DAY 2013, DATA ASSENYALADAEscric aquest post ràpid i corrents perquè tenim la primícia del cartell del Lemon Day però també perquè tinc unes ganes insanes de compartir-ho amb tots. Podria esperar que confirmessin tots els grups, però no, perquè hi haurà els Za!, Joaquín Pascual, Juli Bustamante amb Fred i Son, Jupiter Lion i The Suicide of the Western Culture! I GRATIS!

El Lemon Day s'ha caracteritzat per vàries coses, la seva magnífica ombra a ple juliol, la proximitat per veure els concerts, el grandiós ambient que s'hi cou i, sobretot, pels seus cartellassos. L'any passat, sense anar més lluny, van tocar-hi Aina i Lisabö, així, com qui no vol la cosa, i gratis, és clar.

Aquest any, quan encara falten per confirmar 3 grups (grupassos, ja ho avanço), el cartell és rodó i impressionant. Els tres grups que falten són dos de guiris (d'aquells que mullareu els calçotets/calces i traureu sang a del nas com una fuga d'aigua quan els vegeu en directe) no gaire coneguts i un de local que competirà amb Za pel millor disc de l'any a tota revista que és preui.

Vull dir, amb això, que no, no es poden dir perquè no estan confirmats, però per poc que algun dels 3 acabi venint serà una altra edició històrica del Lemon Day.

Però deixem-nos de promeses electorals.
Aquest 6 de juliol a Capellades, al parc de la font amb millor nom, la Font Cuitora, i per 0,0 € tindrem a:

Bistec, que fins fa res es deien Chemical Cousins i que als plats ens portaran això: un bon bistec
Joaquín Pascual, excel·lent pop-rock de la mà de l'ex Surfin' Bichos
Juli Bustamante amb Fred i Son, el cantautor valencià envoltat dels seus per fer les cançons d'avui i de sempre
Jupiter Lion, uns altres valencians, però aquests en mode kraut, que faran vibrar a tothom
The Suicide of the Western Culture, electrònica fina i "envolvent" que traurà les teranyines al Lemon
Za!, em nego a parlar més de Za, se'ls rendeix culte i prou.

A mesura que s'avancin les confirmacions n'anirem informant, però ja podeu marcar-vos la data del 6 de juliol al calendari.


Fotografia de portada: Lemon Day
Text: Lluís Huedo
Correcció: Marta C.