31 de maig 2013

GOOGLE ESTÀ A TOPEA punt de mostrar al món el que és innovar de veritat amb les seves ulleres intel·ligents, Google no deixa de treballar com ha tornat a demostrar: Ha canviat i molt la manera d'entendre el nostre correu amb una nova interfície de Gmail. I per si no fos suficient, preparen per després de l'estiu un nou telèfon amb el que volen competir amb l'iPhone 5 i el nou Samsung Galaxy 4. Més detalls després de l'hipersalt.


Si d'alguna cosa no es poden queixar a can Google és d'estar parats. Encara que alguns estiguin decebuts per haver deixat d'oferir serveis que la companyia veia que no eren tan "populars", l'empresa americana del cercador no para quieta. Pels qui teniu un compte de correu al seu servei de Google Mail (també conegut com GMail) notareu, si encara no ho heu fet, que aquest ha canviat i molt substancialment. I no es tracta del típic rentat de cara periòdic, no. És un canvi que ens permetrà agrupar encara més i més fàcilment els nostres correus, i sinó, aquí teniu el vídeo de demostració.A més, com si no fos poca cosa, en pocs mesos trauran al mercat un nou telèfon d'última generació en el que sembla que porten molt de temps treballant l'empresa que van comprar fa dos anys: Motorola. La idea és competir contra els dos grans terminals que copsen l'alta gamma: iPhone 5 i Galaxy 4. Sota el nom de Moto X, encara és tota una incògnita tecnològica la qual segurament començarem a descobrir al llarg de l'estiu.

Mentrestant, les ulleres intel·ligents de Google segueixen el seu curs i tot i que hi ha moltes altres companyies que ja estan copiant la idea (una companyia xinesa fins i tot ja ha posat a la venda un model), la idea original i la tecnologia estan de la vora de Google. Veurem què passa en els propers mesos.


Fotografia de portada:
Text: Christian Peña
Correcció: Pendent

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Correccions: estar quieta i no *para quieta, rentatge o rentada i no *rentat de cervell

Anònim ha dit...

un nou telèfon d'última generació en el QUAL sembla que FA molt de temps QUE treballa l'empresa ... tota una incògnita tecnològica QUE sgurament començarem a descobrir al llarg de l'estiu.

Christian ha dit...

Ho sento! Tenim les correccions pendents pel que sembla. Intentem evitar això normalment. Gràcies per l'ajut i la visita!