6 de maig 2013

CLIPS IMPERDIBLES #88


La setmana passada començàvem amb el lyrics video de Sigur Ros. Avui en tenim un altre! No comencem la secció amb aquest clip perquè ja seria massa i ens passaríem de graciosos però també el trobareu per aquí. És possible que l’hagueu vist, perquè ja ha voltat molt, és el del tema “Ya Hey” de Vampire Weekend i bàsicament les lletres hi són per dissimular la bacanal que estan celebrant els personatges que es veuen a les imatges.


Seriosament, l’inici d’avui el dóna un clip realitzat per Bibio, o el que seria el mateix: Stephen Wilkinson, un productor musical britànic (fins aquí Wikipedia copy paste) que quan tenia tretze anys va gravar unes quantes imatges amb 16 mm i ara n’ha fet un vídeo per al seu tema “À Tout À L’Heure”. El muntatge de les imatges està molt vist, recorda molt de fet el vídeo “L. A.”, de Mujeres, i a algun altre que hem anat veient per aquí, però no per això deixarà d’agradar-nos.

El segon vídeo no requereix gaires explicacions. Dirigit per Eric Wrenn, per al tema “Tragedy Of The Mind”, de Survival, em sembla que representa de manera bastant òbvia i directa una actitud destructiva que aquí, i per un dilluns, queda molt bé.

I seguim! De clips fets amb gifs també n’hem vist alguns, Grizzly Bear, per exemple, però tampoc ens en cansarem. Dan Deacon, que ja tenen una bona col·lecció de vídeos freaks, n’afegeixen un a la llista!

I ens acomiadem amb un clip dirigit per Mathy and Fran per al tema “Turn Me Out” de Russ Chimes. I encara que odio bastant la cançó, tot s’ha de dir, el vídeo mola molt!
Això és tot per avui! Que us ho passeu molt bé!

1. Bibio - “À Tout À L’Heure” (by Bibio)


2. Survival - “Tragedy Of The Mind” (by Eric Wrenn)


3.Dan Deacon - “Konono Ripoff Nº1" (by Meredith Moore)


4. Vampire Weekend - “Ya Hey”


5. Russ Chimes - “Turn Me Out” (by Mathy and Fran)


Fotografia de portada: Pertany al videoclip de Bibio "À Tout À L’Heure", de Bibio.
Text: Anna Dot
Correcció: Marta C.