2 de maig 2013

2a EDICIÓ DEL SOM DEL MONTSENY AGROFEST 2013


Torna el festival Som Del Montseny i torna reestructurat, canviat de dates i d'ubicació, però no d'idea. El festival segueix apostant pel producte local tot i convidar també algun grup d'altres comarques i ens  deixa un cartell tan sucós amb noms com Els Surfing Sirles, Rippers, FP, Hurricäde, Mates-Mates o El Gitano de Balaguer.


A Santa Maria de Palautordera aquest any canvien la carpa del Circ Cric per Can Balmes, les dates del festival passen a ser el 9, 10 i 11 de maig, i a més a més també deixaran entrar a l'escenari grups de la plana, de Girona, de Sant Feliu de Guíxols i fins i tot de Balaguer, així que podem afirmar que ja quasi quasi és internacional.
Sense menysprear els grans Mates-Mates i Hurricäde, el divendres apunta a ser el dia fort, amb els sempre contundents i festius Rippers, la nova promesa ganxona de rock dur Nord, el hardcore eixelebrat dels Budellam, els vitalicis Fills de la Plana FP i aquells que, de ben segur, faran corejar allò de "som del Montseny" a tot el públic, Els Surfing Sirles.Dimecres 8 de maig:

Jam Session al Bosc
Passejada per la zona de Sta. Fe del Montseny
Sortida: 11h de la Font de Passavets

Dijous 9 de maig
Presentació del Festival

AMICS DEL MAU
ASSAC
SUDOR COSMICO
LES CRUETDivendres 10 de Maig

SURFING SIRLES
RIPPERS
BUDELLAM
FP
NORD
SILICONA BABEDissabte 11 de maig

Passacarrers amb L'Orquestra de Sant Celoni
Dinar popular (9€)

GITANO DE BALAGUER
HURRICÄDE
ASSOT
MATES-MATES
PYTRA OYSTER
ULTIMO APLAUSOEntrades, plànol i més informació al web del festival

Fotografia de portada: Som Del Montseny
Text: Lluís Huedo
Correcció: Marta C.