19 d’abr. 2013

SORTEIG WANANANORMAL


Rebo aquest e-mail: El proper 26 d'abril, divendres, presentem el nou disc de Za! a l'Apolo. Ens acompanyaran el Guillamino, en Mau (esperit!), el Negro i els Mujeres, tots fent una Gimkhana musical. Aquest serà l'únic concert en sala per Barna. i jo m'ho llegeixo amb la pota trencada, tot sabent que no podré anar-hi. Puta merda. Joder, aneu-hi per mi. Si cal us regalem dues entrades, però aneu-hi per mi i després expliqueu-m'ho.

Obriran Negro, Esperit!, Mujeres i Guillamino en una gimkhana musical. Junts, però juxtaposats, fent una ruta dins de l'Apolo i alhora fora del que t'imagines que és l'Apolo. Una ruta per representar el Mundo Estrella en un únic espai..., després sortiran els Za!, que, tal com acostumen a fer tan aviat els deixen, faran pujar convidats perquè s'ajuntin amb ells per tocar. També tindran Za!rveza, la cervesa que ells mateixos han fet i que ja hi ha veus que diuen que és pitjor que l'absenta casera. Això sí, la cervesa es vendrà a la taula de marxandatge, juntament amb el Wanananai i altres ítems, i no pas a la barra, però no sabem si això és a causa d'algun contracte de l'Apolo amb alguna marca de cervesa o si és per raons públiques que la Generalitat n'ha prohibit el consum en llocs públics.No sé com dir-ho, però assistir a un concert de Za! és una experiència única i molt millor que ser pare/mare. I la banda és tan i tan bona que Déu matarà un gatet si entre tots no omplim la sala. I jo no hi puc anar, i em cago en tot, en Déu, en el gatet, i en tot, perquè si un concert de Za! és molt millor que ser pare/mare, aquest fa pinta que serà millor que ser pare, fill i l'esperit sant.

Però vosaltres sí que podeu anar-hi, així que perquè us sigui més fàcil, Gent Normal té el plaer de sortejar dues entrades individuals per dos afortunats. Abans de divendres 26 a les 14h cal que ens escriviu a som@gentnormal.com amb l'assumpte "concurZa" dient-nos quin serà el titular de la crònica a l'endemà del concert. Sí, sí, s'ha de respondre abans de veure el concert, aquesta és la gràcia

A més a més, oferirem la possibilitat que els dos guanyadors ens escriguin una mini crònica a l'alçada fent servir el titular que hagin proposat i així puguin explicar-me, vosaltres que podeu anar-hi, com haurà sigut el concert.


Fotografia de portada: cartell de Za de Dani Alonso (Pony Bravo)
Text: Lluís Huedo
Correcció:Joanaina Font

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Donçs bé, em doneu les entrades o me la compro?
Vull dir, ón trobem els resultats del concurs?
Gràciest.

Anònim ha dit...

Ah disculpeu, ho acabo de veure.
Però no he rebut el mail de confirmació.
Si em copieu el titular, la tindrem grossa.