9 d’abr. 2013

SONA DEMUERTE


Demuerte
666 The Number Of The Beast
Any: 2012
Discogràfica: Siete Señoritas Gritando

És agradable veure que surten bandes arriscades que no volen deixar de fer ballar la gent, però que no es conformen amb els estàndards arxitrillats. El cas d'avui és un d'aquests: Demuerte són una banda enfocada a la pista de ball i a clausurar festivals deixant-ho tot potes enlaire, però sent banda i no DJ, es llancen cap a Holy Fuck sense por amb aquest EP del desembre 666 The Number of the beast

Bateria i sintetitzadors posats cara a cara, dues persones soles. Melodies trance i àcid house amb baixos gruixuts i percussions kraut en forma d'espiral concèntrica. Música electrònica feta sense midi, ni caixes de ritmes, agafant l'actitud punk i passant-la a la pista de ball:

Es la música hecha por dos locos psicópatas adictos a la cerveza. House, Trance, Noise, todo improvisado, con ritmos tocados a la batería y capas sucias de sintetizadores. Como si Mudhoney tocasen temas de Daft Punk o Chemical Brothers tocasen a través de los amplificadores de Sonic Youth. Música hipnótica hecha por dos músicos con el grunge en la sangre. Música hecha para ser disfrutada de noche, acompañados de un par de cervezas. Eco y Alma son los componentes de este grupo, dos músicos con una larga experiencia en el mundo del indie internacional. Demuerte. O te dejas llevar o acabaran contigo.
Fotografia de portada: portada del disco
Text: Lluís Huedo
Correcció: Montse V.