29 d’abr. 2013

POLÍGONO HINDÚ ASTRAL

       

Polígono Hindú Astral
00111010 CS
Any: 2012
Discogràfica: Musagre tapes - Burka for everybody records


Música electrònica i València sembla que vagin unides de la mà de fa molt de temps, però mai com ara. Si els Jupiter Lion ens varen fer posar el crit al cel (i més enllà), ara són uns altres extraterrestres, Polígono Hindú Astral, es que ens fan veure les estrelles.

Polígono Hindú Astral són dues persones armades amb sintetizadors analògics, pedals i caixes de ritmes, i desboquen riuades de constel·lacions imaginades, galàxies senceres d'aquelles en forma d'espiral de textura de pel·lícula futurista retro.
Sotmeten l'enteniment fins a un estat de trance orgànic en el qual es desenvolupen les seves textures precioses i on es dipositen els clars obscurs de la seva música. Com una prova de força sobre una cinta caminadora on es va augmentant la velocitat molt gradualment fins que se sobreposa el cansament, l'entorn desapareix  i s'entra a l'hiperespai més eteri on les passes se succeeixen com les pedalades de la bicicleta d'E.T. a l'aire, més per pròpia inèrcia que per lògica terrenal.
Un plec d'ones acústiques són el matalàs on un resta immòbil i és només sacsejat per les pujades del vumeter repicant el somier. Un llit d'aigua sense aigua, ple de vibracions i freqüències que el somier, somiador com és, repercuteix com acupuntura al cos en trance.

Fotografia de portada: cassette
Text: Lluís Huedo
Correcció: Joanaina Font

1 comentari:

mejor colchon ha dit...

Esto si que es música!